فقط حیدر #امیرالمومنین است.
200 KB
و خداوند اذن زندگی و مرگ رابه حیدر داد؛که فرمود:«وَ أَنَا أُحْیی وَ أَنَا أُمِیتُ»📚 بحار الانوار، ج۳۹، ص۳۴۸📌 #امیرالمومنین
فقط حیدر #امیرالمومنین است.200 KBو خداوند اذن زندگی و مرگ رابه حیدر داد؛که فرمود:«وَ أَنَا أُحْیی وَ أَنَا أُمِیتُ»📚 بحار الانوار، ج۳۹، ص۳۴۸📌 #امیرالمومنین
"دائماً با #امام_زمان ارواحنافداه حرف بزنیم تا ارتباط روحی با ایشان پیدا کنیم."
✍برای اینکه در دنیا بهترین زندگی را داشته باشیم و موفق شویم چه کنیم ؟ #امام_زمان 🎙️آیت الله سید حسن ابطحی رحمت الله
#رهبر_شهید برای او رنجهای شما دردآور است، سخت است؛ شما که رنج میکشید، پیغمبر، از رنج شما رنج میبرد. بلاشک این مخصوص به مسلمان معاصر پیغمبر نیست،خطاب به عموم مؤمنین در طول تاریخ استیعنی امروز اگر شما در فلسطین رنج میکشید،در میانمار،در نقاط گوناگون،دیگر مسلمانها رنج میکشند،بدانند..ادامه در ویرشت
👏🇮🇷🌷🇮🇷🌷🇮🇷🌷🇮🇷🌷🇮🇷🌷🇮🇷👏🌴ولادت پیامبر رحمت(ص)و امام جعفر صادق(ع)تبریک و تهنیت باد.✍ فروزان از دو مشرق در سحرگاهان دو ماه آمددو خورشید جهان افروز، در دو صبحگاه آمدمحمد (ص) ای چراغ روشنی بخش جهان آرابر افروز و بر افروزان بنور خویش دل ها راششم مولا ششم رهبر، ششم هادی ششم سرور
#آیات_سیاسی #قرآناز آیه ۱۰۴ سوره بقره، به خوبی استفاده می شود،که مسلمانان باید مراقب باشند که هرگز بهانه به دست دشمن ندهند، حتی از جمله کوتاهی که ممکن است سوژه ای برای سوء استفاده دشمنان و تضعیف روحیه مؤمنان شود بپرهيزند. ادامه در ویرشت#علی_الاصول
عمری پیِ آنند بگویند که حق است خلیفهعمری پیِ اینیم بگوییم که این مرد خدا نیست#امیرالمومنین711 KB
تا روز حشر هر چه بگویم علی کم استقرآن بی علی، ثمرش ابن ملجم است...#امیرالمومنین
به دادِ من بِرس،ای عشق،بیش از این مَپْسَندکه زندگانیِ من، صَرفِ خورد و خواب شود*صائب تبریزی#شعر
موضوع :چگونه راه راست را بیابیم؟انتخاب مسیر بر اساس دلیل و برهان. چرا انتخاب ما باید بر پایه حق باشد؟ تشخیص حقیقت از باطل#شیعه #علی_ولیالله #حقانیت_شیعه#علوی#وحدتVirAvaحدیث کساءوسخنرانی:«انتخاب آگاهانه: تبیین مسیر حق و جایگاه ولایت»
00:0001:28:55
صفحه صد و سی و سه #قران_کریمثواب این قرائت تقدیم به امام زمان عج و رهبر شهیدمان و تمامی شهدای جنگ رمضان🖤✨
🔴#سوال: چه زمانی امربهمعروف کردن حرام میشود⁉️#پاسخ را ببینید#مصباح_الهدی (امربهمعروف ونهیازمنکر)#دکترعلیتقوی13 MB
شد أباالکوثر! به کوریِ همان چشمانِ شورجاهلیت شد به جایِ دختران، زنده به گور#امت_احمد
🪴وَمِنَ النَّاسِ مَنْ يَشْرِي نَفْسَهُ ابْتِغَاءَ مَرْضَاتِ اللَّهِ ۗ وَاللَّهُ رَءُوفٌ بِالْعِبَادِبعضی از مردم جان خود را به خاطر خشنودی خدا میفروشند؛ و خداوند نسبت به بندگان مهربان است.📚سوره بقره، آیه ۲۰۷#اللهم_عجل_لولیک_الفرج #یاـعلی
شهید حاج قاسم سلیمانی :«تا کسی شهید نبود ، شهید نمیشد»شرط شهید شدن شهید بودن است ...3 MB
و بِمَا شِئْتَ في هَواكَ اختَبِرْنِيفاختياري ما كان فيِه رِضَاكَابا هرچه که میخواهی مرا امتحان کن، من چیزی را انتخاب میکنم که رضای تو در آن باشدفعلى كُلّ حالَةٍ أنتَ مِنّيبيَ أَوْلى إذ لم أَكنْ لولالكادر همه حال تو از من به من اولیٰ هستی، چرا که اگر تو نباشی من معنایی ندارم
یادگاری برای یه اتفاق🥹🥲🙏«الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ»همه ستایش ها، ویژه الله، مالک و مربّی جهانیان است.🥹🥹😌😌😌🙏🙏🙏🙏#شکر#چاکرتیم_خدا۲ شهریور ۱۴۰۵، ساعت ۱۹:۲۷عه، از مناره هم صدای اذان می آید،عاشقان پنجره ها باز است اذان میگویند، هر چه میخواهید، بخواهید،یار ما بنده نواز است .
امیرالمؤمنین علیهالسلام فرمود:زاهدانِ دنیا، اگرچه لبخند بر لب دارند، امّا دلشان گریان است. غررالحکم (فصل۹)، حدیث ۱۸۲