کتاب من و آقای «خ» روایت آشوری
گاهی به مثابه موسی برای هارون و گاهی به مانند هارون برای موسی در هم تنیده نام خمینی و خامنه ای در کنار هم برای رسیدن به اهداف عالیه #انقلابـاسلامی. #مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیل #رهبر_شهید #ایران #مرگـبرـمنافق #انتقام #خونخواهی #پزشکیان #قالیباف #علی_الاصول #لبیکـیاـخامنهـای #ترامپ #تکرارـتاریخ
@merat82hچه خون دل ها خورد علی ....این روایت هیچوقت بدون مصداق نیست و هر زمان که به دنیا نگاه کنیم تزویر را میابیم#تبیین#تاریخ#امام_شهید2 MB
📚کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی ص 4631 MB
تفسیر کوتاه #قرآن کریم استاد قرائتی سوره یونس آیات ۱۰۰ و ۱۰۱(اما) هيچ كس نمىتواند ايمان بياورد،جز به فرمان خدا(و توفيق و يارى و هدايت او)! و پليدى (كفر و گناه) را بر كسانى قرار مىدهد كه نمىانديشند(۱۰۰)ادامه ترجمه و نکات مهم در ویرشتSore Yunus Aye 100Mohsen Qaraat
11500 نفر در اروپا از گرما مردند۵۴۸۶ نفر در آلمان، ۳۱۶۱ نفر در فرانسه ۱۲۲۲ نفر در بلژیک، ۱۰۲۹ نفر در اسپانیا، ۴۸۰ نفر در هلند۲۵ نفر در انگلیس و…✍ اما در عراق در گرماه ۵۰ درجه بیش از ۱۲ میلیون عراقی پیکر امام شهیدشان را زیر آفتاب داغ تشییع کردند بدون هیچ ترس و نگرانی از مرگ و گرما✌️
@haraa_46hمارا از چه میهراسانید؟ از مرگ در راه خونخواهی شهیدان؟اگر زنده بمانیم در کنار امام حاضر خود مانده ایم و اگر از بین برویم هم به سوی #امام_شهید خویش پرواز میکنیم .#انتقام#خوانخواهی#رهبر_شهید #یا_لثارات_الخامنهای #یا_لثارات_الحسین ﷺ
من تو را میشناختم،تو که اهل کم آوردن نبودی!تو از مِثْلِی لَا يُبَايِعُ مِثْلَهگفتنت معلوم بود در روزهایِ آخرکه بنایِ کار حسینی داری،معلوم بود فقط یک راه مانده بودبرایِ تویی که تنها مانده بودی؛آن هم اثبات حرفت با خون!راهت ادامه دارد...❤️🩹…Show more
گفت کاش بود و پاسخ سگ زرد را میدادجاش خالیچرا مسولان فعلی ساکتند و جواب سگ زردو نمیدنگفتمخب معلومه از عاقبتش می ترسن
تکیههایش به من آموخت به او تکیه کنمبهترین پشت و پناه است اباعبدالله#عزیزم_حسین907 KB
هم اکنون حرم مطهر فاطمه معصومه سلام الله علیها🕌سخنرانی سید علی خمینی در مراسم ترحیم رهبر شهید انقلاب 🏴💔🕊✊️🇮🇷1 MB
مبارزه کنید!وقتی که دیدید شکست می خورید¹ باز هم مبارزه کنید تابرسید به آن لحضه ای که دیگر یقین می کنید که هان!حتما شکست حواهیدخورد؛²بازهم مبارزه کنید!وقتی در آن لحضه ای که یقین دارید حتماً شکست می خورید بازه به تلاش و کوشش و ³مبازه خود ادامه دهید آن(وقت پیروزی و فتح نصیبتان خواهد شد!)
📜امیرالمؤمنین(علیهالسلام) فرمودند:✨من پشتوپناه هر ناتوانیام...📚بحار الأنوار، ج۲۶#امیرالمومنین330 KB
نماز لیله الدفن خواندمبرای رهبر شهیدمو خانواده اشکه چون حسین بن علی علیه السلام خود و خانواده اش را فدای بقای ایران واسلام و انقلاب اسلامی کرد🇮🇷🤲😭💔🏴آقاجان سفرت بسلامت🕌
پیشنهاد جدیم اینه که تصاویر تشییعِ بزرگ رهبری رو دیوار نگاره و بنر کنن تو سطح شهر با تصاویر خاصی که گرفته شد و آمار رسمی تعداد شرکت کننده ها هم بولد بشه توی تصاویر#تشییع_میلیونی#رهبر_شهید