Profile picture of ‌العبد‌
کسی که کشت #امام مرا چرا نکشیم؟!که ننگ ماست اگر #قاتل تو را نکشیم...از این به بعد #کفن، جای جامه بر تن ماستقسم به خون تو، قتل #ترامپ گردن ماستآقای مظلوم!ما جز خوبی از شما ندیدیمهیهات که از خون شما بگذریم💔🇮🇷#خونخواهیShow more

Profile picture of ‌Mosavet 056‌
ایران دوست ترین فرمانروای ایران #رهبر_شهید

Profile picture of ‌🇮🇷 ℛℯ𝒴ℎ𝒶𝓃‌
گفت این خبر را برسانید به ایرانی هاشانه اماده کنید تابوت پدر می اید...گفتمش باید که دماوند بیاید پی تشییعتا خم نشود شانه‌ی شهر از غم ایران...

Profile picture of ‌مرتضی سبزواری‌
نه فقط از تو جز خیر و خوبی ندیدیم، که وجودت جز خیر و خوبی نبود برای این امت!أعلی الله مقامک یا إمامنا الشهیدوداعاً یابن الأکرمین#امام_شهید #بدرقه_تابهشت#یا_لثارات_الخامنه‌ای #انتقام

Profile picture of ‌روزبه قادری‌
اللَّهُمَّ إِنَّا لَا نَعْلَمُ مِنْهُ إِلَّا خَیْرا .#MartyrKhamenei #WeMustRise

Profile picture of ‌سیدرضا موسوی‌فاضل✔️‌
✍️دل‌نوشته ♦️| «بدرقه‌ای که پایان راه نیست...»🔻چگونه باور کنم که دیگر صدای تو،آرامش روزهای پرالتهاب این امت نخواهد بود؟چگونه بپذیرم که قامت استوارت، که سال‌ها تکیه‌گاه دل‌های امیدواربود،امروز درآغوش خاک آرام خواهد گرفت؟نه... هنوز هم دلم باور نمی‌کند که تو رفته‌ای؛انگار هنوز چشم به راه آن لبخند

Profile picture of ‌مهدی قنبریان دهکردی‌
ای رَه‌بَر آزادهآماده‌ایم آماده

Profile picture of ‌مُحَمَّدْطٰاهٰا بٰاقِریْ ☫🏴🚩‌
Profile picture of ‌مُحَمَّدْطٰاهٰا بٰاقِریْ ☫🏴🚩‌
«بنگر که جهان به عشق پابرجاست!»غزل منتشرنشدۀ رهبر شهید انقلاب اسلامی حضرت آیت‌الله العظمی سید‌علی خامنه‌ای رضوان‌ الله در وصف عروسشان «شهید زهرا حداد عادل».رخشنده و باصفا و زیباییشایستۀ نام نیک زهراییموزون و رسا و دلکش و نغزیچون شعر، نکو به لفظ و معناییShow more

Profile picture of ‌محمد ناظری‌
میان ماه من تا ماه گردونتفاوت از زمین تا آسمان است
در نقل است که وقتی سیدالشهداء در گودی قتلگاه قرار گرفتند، در عالم ملائکه تلاطم افتاد و همه مضطرب شدندخدای متعال سیمای امام زمان علیه السلام را بر آنها ظاهر کردند و فرموند: «بِهَذَا أَنْتَقِم» این طور نمی ماند و من به وسیله این امام بزرگوار از کسانی که این صحنه را به پا کردند انتقام می گیرم...

Profile picture of ‌سین. اکبری‌
تنها خانواده‌ای که می‌تونه ادعا کنه عروس و دختر براش فرقی نمیکنه، خانواده ‌ی آقای شهیده.#رهبر_شهید #جنگ#باید_برخاست #وداع

Profile picture of ‌Meme Kade‌
💥 آنان پنداشتند با تیرِ #ترور، چراغ این مسیر را خاموش می‌کنند؛ اما غافل از اینکه #شیشه‌ی_عطری را شکستند که بویش نه در یک کوچه، که در تمام جهان پیچید. 🌬️#آیت‌الله_خامنه‌ای #عطر_استقامت #ترور_ناکام #رهبر_همیشه_زنده

💥 آنان پنداشتند با تیرِ #ترور، چراغ این مسیر را خاموش می‌کنند؛ اما غافل از اینکه #شیشه‌ی_عطری را شکستند که بویش نه در یک کوچه، که در تمام جهان پیچید. 🌬️#آیت‌الله_خامنه‌ای #عطر_استقامت #ترور_ناکام #رهبر_همیشه_زنده

عشق کودکان و...کشته کودک‌کُشان

Profile picture of ‌العبد‌
خدا #صبور کند در مصیبتت ما را...💔فقط خواستم بگم ماهایی که به عصا داشتن یا نداشتن #آقا در سخنرانی‌ها حساس بودیم،حالا پیکر پاکش رو داریم می‌بینیم و هنوز #زنده ایم!😭الدنیا بعدک العفا یاابن الزهرا#رهبر_شهیدم #یا_لثارات_الخامنه‌ای #خونخواهیShow more

Profile picture of ‌سیّدحامد۷۲ 🇮🇷‌
جریان جبههٔ حقّ با شهادت یک پیشوا و جانشینی خلفی صالح، یک گام بلند به سوی هدف متعالی خود برمی‌دارد.با شهادت امام حسین (ع)، امام سجّاد (ع) در شام بر فراز منبر، مناقب اميرالمؤمنين علی (ع) را فریاد زد و به ۴۰سال ظلمت پراکنی بنی‌امیّه پایان داد. با شهادت امام کاظم (ع) در زندان هارون، ...👇👇👇

Profile picture of ‌Mahed sobbouhi‌
ما هیچ تر از هیچ پی هیچ دویدیمجز هیچ در این هیچ دگر هیچ ندیدیمبر هیچ نشستیم و بر هیچ براندیمدر هیچ بماندیم و از این هیچ بریدیم#مولاناکانال «هیچ»منتظر نگاهتونیم🌹
دوستان من و پارسا یه کانال شعر زدیم تو بله واقعا هم باعث افتخارمونه هم خیلی خوشحالمون میکنین اگه زحمت بکشین عضو شین🙏🏻🙏🏻🌹‎@Separsal لینک کانالمون:ble.ir/join/GGo8AbZCck

Profile picture of ‌امیرحسین | خادم العباس🖤🚩‌
انتشار برای نخستین بار | تصویر شهید دکتر مصباح الهدی باقری کنی در کنار #رهبر_شهید در جوار حرم مطهر رضوی

Profile picture of ‌روزبه قادری‌
حیات تو عامل عزت ایران بودشهادتت مایه بیداری جهان#باید_برخاست #MartyrKhamenei