گفت این خبر را برسانید به ایرانی هاشانه اماده کنید تابوت پدر می اید...گفتمش باید که دماوند بیاید پی تشییعتا خم نشود شانهی شهر از غم ایران...
@Mojahed0321hنه فقط از تو جز خیر و خوبی ندیدیم، که وجودت جز خیر و خوبی نبود برای این امت!أعلی الله مقامک یا إمامنا الشهیدوداعاً یابن الأکرمین#امام_شهید #بدرقه_تابهشت#یا_لثارات_الخامنهای #انتقام
@Rouzbeh5722hاللَّهُمَّ إِنَّا لَا نَعْلَمُ مِنْهُ إِلَّا خَیْرا .#MartyrKhamenei #WeMustRise
✍️دلنوشته ♦️| «بدرقهای که پایان راه نیست...»🔻چگونه باور کنم که دیگر صدای تو،آرامش روزهای پرالتهاب این امت نخواهد بود؟چگونه بپذیرم که قامت استوارت، که سالها تکیهگاه دلهای امیدواربود،امروز درآغوش خاک آرام خواهد گرفت؟نه... هنوز هم دلم باور نمیکند که تو رفتهای؛انگار هنوز چشم به راه آن لبخند
میان ماه من تا ماه گردونتفاوت از زمین تا آسمان است
تنها خانوادهای که میتونه ادعا کنه عروس و دختر براش فرقی نمیکنه، خانواده ی آقای شهیده.#رهبر_شهید #جنگ#باید_برخاست #وداع
💥 آنان پنداشتند با تیرِ #ترور، چراغ این مسیر را خاموش میکنند؛ اما غافل از اینکه #شیشهی_عطری را شکستند که بویش نه در یک کوچه، که در تمام جهان پیچید. 🌬️✨#آیتالله_خامنهای #عطر_استقامت #ترور_ناکام #رهبر_همیشه_زنده
💥 آنان پنداشتند با تیرِ #ترور، چراغ این مسیر را خاموش میکنند؛ اما غافل از اینکه #شیشهی_عطری را شکستند که بویش نه در یک کوچه، که در تمام جهان پیچید. 🌬️✨#آیتالله_خامنهای #عطر_استقامت #ترور_ناکام #رهبر_همیشه_زنده
خدا #صبور کند در مصیبتت ما را...💔فقط خواستم بگم ماهایی که به عصا داشتن یا نداشتن #آقا در سخنرانیها حساس بودیم،حالا پیکر پاکش رو داریم میبینیم و هنوز #زنده ایم!😭الدنیا بعدک العفا یاابن الزهرا✋#رهبر_شهیدم #یا_لثارات_الخامنهای #خونخواهی …Show more
جریان جبههٔ حقّ با شهادت یک پیشوا و جانشینی خلفی صالح، یک گام بلند به سوی هدف متعالی خود برمیدارد.با شهادت امام حسین (ع)، امام سجّاد (ع) در شام بر فراز منبر، مناقب اميرالمؤمنين علی (ع) را فریاد زد و به ۴۰سال ظلمت پراکنی بنیامیّه پایان داد. با شهادت امام کاظم (ع) در زندان هارون، ...👇👇👇
ما هیچ تر از هیچ پی هیچ دویدیمجز هیچ در این هیچ دگر هیچ ندیدیمبر هیچ نشستیم و بر هیچ براندیمدر هیچ بماندیم و از این هیچ بریدیم#مولاناکانال «هیچ»منتظر نگاهتونیم🌹دوستان من و پارسا یه کانال شعر زدیم تو بله واقعا هم باعث افتخارمونه هم خیلی خوشحالمون میکنین اگه زحمت بکشین عضو شین🙏🏻🙏🏻🌹@Separsal لینک کانالمون:ble.ir/join/GGo8AbZCck
انتشار برای نخستین بار | تصویر شهید دکتر مصباح الهدی باقری کنی در کنار #رهبر_شهید در جوار حرم مطهر رضوی
حیات تو عامل عزت ایران بودشهادتت مایه بیداری جهان#باید_برخاست #MartyrKhamenei