Profile picture of ‌محمد عزیزپور‌
امروز در مصلای تهران افتخار آشنایی با برادران مجاهد یمنی که در مراسم وداع با #قائد #شهید شرکت کرده بودند را داشتم، درود بر #یمن و #یمنی.#یا_لثارات_الخامنه‌ای #شکستن #محاصره#ایران_قوی

Profile picture of ‌دو  خط شعر 🏴‌
غلامتان به من آموخت در میانهٔ خونکه روسیاهی ما نیز راه‌حل دارد#محرم

باشد ولیبا دل حیران چه میکنیاین گونه ای چرا ز ما چرا یادی نمی کنیمن بی وفا نیَمو دلم ز سنگ نیستاین از جفای یار وبا غم دوران چه می‌کنی#a_poem_a_day #شعر_و_دلنوشته
باشد بخواب ولی بی وفای منیک شب بخیر مگر چند واژه بود ؟-شب‌ پنجاه و‌ یکم

Profile picture of ‌محمدرضا حیدری‌
تئاتر شناخت تقدیم می کند:🌑🎭 نمایشنامه "کربلای میناب"تقدیم به ارواح مطهر شهدای مدرسه شجره طیبه میناب🌑🌑نویسنده: محمدرضا حیدری🌑🌑🌑🎭تئاترشناخت🎭https://eitaa.com/Theaterrecognitionو…Show more
کربلای میناب
.pdf
614 KB

Profile picture of ‌tahura‌
اینکه یک پدر برای بچه ۱۴ ماهه‌ش که تازه یاد گرفته بود بگه "آقا" نماز میّت بخونه و بگه من از اون هیچ بدی ندیدم، حتی اگر سکانسی از یک فیلم بود هم کلی توی دنیا سروصدا می‌کرد..#رهبر_شهید #یا_لثارات_الخامنه‌ای #باید_برخاست

بقول نجم‌الدین شریعتیحالا دیگه همه‌مون فرزند شهیدیم...#رهبر_شهید #یا_لثارات_الخامنه‌ای #باید_برخاست

Profile picture of ‌فدایی رهبر🇮🇷‌
سلام بر کسانی که دلگرمی دیگرانند! درحالی که خود غرق غم هستند: )❤️‍🩹#امام_سید_مجتبی_خامنه_ای#فرزند_شهید#برادر_شهید#همسر_شهید
460 KB

اللَّهُمَّ إِنَّا لَا نَعْلَمُ مِنْهُ إِلَّا خَیْرا#باید_برخاست #رهبر_شهید #یا_لثارات_الخامنه‌ای
341 KB

Profile picture of ‌طیبه واعظی‌
این بیت المال حالا حالا هاا واس ماس

Profile picture of ‌روح‌الله محمدی‌
کجاست فرشچیان . . . 😭

Profile picture of ‌امیر فریدنیا‌
جوان انقلابی #باید_برخاست کلیدی‌ترین واژه در ادبیات #رهبر_شهید برای گذار از چالش‌های فعلی و رسیدن به قله‌های پیشرفت، "جوانان" است. تکیه بر جوانان، صرفاً یک تعارف سیاسی نیست، بلکه یک "راهبردِ کنشی و پیشرو" است. امام شهید، جوانان را "محورِ تحققِ نظام پیشرفته اسلامی" می‌دانند و بر این باورند که موتور …Show more