امروز در مصلای تهران افتخار آشنایی با برادران مجاهد یمنی که در مراسم وداع با #قائد #شهید شرکت کرده بودند را داشتم، درود بر #یمن و #یمنی.#یا_لثارات_الخامنهای #شکستن #محاصره#ایران_قوی
@Azizpour15hامروز در مصلای تهران افتخار آشنایی با برادران مجاهد یمنی که در مراسم وداع با #قائد #شهید شرکت کرده بودند را داشتم، درود بر #یمن و #یمنی.#یا_لثارات_الخامنهای #شکستن #محاصره#ایران_قوی
باشد ولیبا دل حیران چه میکنیاین گونه ای چرا ز ما چرا یادی نمی کنیمن بی وفا نیَمو دلم ز سنگ نیستاین از جفای یار وبا غم دوران چه میکنی#a_poem_a_day #شعر_و_دلنوشتهباشد بخواب ولی بی وفای منیک شب بخیر مگر چند واژه بود ؟-شب پنجاه و یکم
تئاتر شناخت تقدیم می کند:🌑🎭 نمایشنامه "کربلای میناب"تقدیم به ارواح مطهر شهدای مدرسه شجره طیبه میناب🌑🌑✍نویسنده: محمدرضا حیدری🌑🌑🌑🎭تئاترشناخت🎭https://eitaa.com/Theaterrecognitionو…Show more614 KBکربلای میناب
@tahura17hاینکه یک پدر برای بچه ۱۴ ماههش که تازه یاد گرفته بود بگه "آقا" نماز میّت بخونه و بگه من از اون هیچ بدی ندیدم، حتی اگر سکانسی از یک فیلم بود هم کلی توی دنیا سروصدا میکرد..#رهبر_شهید #یا_لثارات_الخامنهای #باید_برخاست
@tahura17hبقول نجمالدین شریعتیحالا دیگه همهمون فرزند شهیدیم...#رهبر_شهید #یا_لثارات_الخامنهای #باید_برخاست
@nasrinlran17hسلام بر کسانی که دلگرمی دیگرانند! درحالی که خود غرق غم هستند: )❤️🩹#امام_سید_مجتبی_خامنه_ای#فرزند_شهید#برادر_شهید#همسر_شهید460 KB
@tahura17hاللَّهُمَّ إِنَّا لَا نَعْلَمُ مِنْهُ إِلَّا خَیْرا#باید_برخاست #رهبر_شهید #یا_لثارات_الخامنهای341 KB
@R_shiraz17hتا جان در تن دارم همراه با بغض فریاد میزنم:#یا_لثارات_الخامنهای#بدرقه_تابهشت#مصلی#رهبر_شهید#باید_برخاست
@tahura17hاین دیدار خیلی فرق داشت...#رهبر_شهید #یا_لثارات_الخامنهای #انتقام #باید_برخاست #ایران483 KB
@tahura17hزندگیمو میدم که فقط برگرده...#رهبر_شهید #یا_لثارات_الخامنهای #انتقام #باید_برخاست #ایران570 KB
@Faridnia17hجوان انقلابی #باید_برخاست کلیدیترین واژه در ادبیات #رهبر_شهید برای گذار از چالشهای فعلی و رسیدن به قلههای پیشرفت، "جوانان" است. تکیه بر جوانان، صرفاً یک تعارف سیاسی نیست، بلکه یک "راهبردِ کنشی و پیشرو" است. امام شهید، جوانان را "محورِ تحققِ نظام پیشرفته اسلامی" میدانند و بر این باورند که موتور …Show more