Profile picture of ‌ابوكاظم🇾🇪 محمد آلقحطآنيـﮯ‌
برای اولین بار در تاریخ عراق، تشییع پیکر سید علی خامنه ای تنها در عراق به ده میلیون نفر رسید. #انتقام #عراق

Profile picture of ‌طلبه سید رضا شجاعی فر‌
🚩🇮🇷 اولین تصویر از مزار رهبر شهید انقلاب اسلامی و شهدای خانواده ایشان در رواق دارالذکر حرم مطهر امام رضا علیه‌السلام#امام_شهید

Profile picture of ‌m0j9an N‌
طبیعیه انقد حالم بده؟طبیعیه که حسرتش مونده به دلم که فقط یبار ببینمش؟!مراقبش باشیا امام رضا اون تو این دنیا کم زخم زبون نشنید:)#باید_برخاست #سرو_قامت #عهد_انتقام
1 MB

Profile picture of ‌چکاد 🏴‌
🔴 مجلس و دیوان عالی موظف اند مسئولین بی کفایت را عزل کنندبا مجلس بسته، و بگو بخند نمیشودخونخواهی کرد!
12 MB

Profile picture of ‌ممدرضا‌
با توجه به تدفین آقای شهید ایران در سحرگاه جمعه، دو عمل صدقه و‌ نماز شب اول قبر پس از تدفین در روایات بسیار سفارش شده لطفا فراموش نشه...

Profile picture of ‌آقای مهندس 🎒💔‌
تشییع چند ده میلیونی امام شهیدمان خار چشم دشمنان داخلی و خارجی بود.اما باید هوشیار بود احتمالا دشمن برای بی اثر کردن و کم رنگ کردن این تشییع، اتحاد و علاقه مردم به انقلاب و رهبری کار خواهد کرد.

Profile picture of ‌Iliya_ea128‌
و‌در‌شلوغی‌جهان‌فقط‌یک‌امید‌بی‌صدا‌ نفس میکشد:آمدنت...#بقیة‌الله
583 KB

Profile picture of ‌Zahra Zare‌
تصاویری از مزار مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی و شهدای خانواده ایشان در رواق دارالذکر حرم امام رضا علیه‌السلام#آقای_شهید_ایران #رهبر_شهیدم #انتقام #باید_برخاست
2 MB

Profile picture of ‌As S‌
#رهبر_شهید▪️ هم‌اکنون؛ فیلم اختصاصی KHAMENEI.IR از مزار مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی و شهدای خانواده ایشان در رواق دارالذکر حرم امام رضا علیه‌السلام. ۱۴۰۵/۴/۱۹🏴 #باید_برخاست #یالثارات_الحسین (ع)📢 رسانه رسمی ستاد تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب📲 ‎@Badraghe_Agha
1 MB

Profile picture of ‌آقاجان‌
مال، فتنه‌انگیز است؛این حرف من نیست؛ حرف #امام_سجاد علیه‌الصّلاةوالسّلام است؛ «المال الفتون»؛ پول، فتنه‌انگیز است؛ دلها را از راه در می‌برد؛خیلیها را میلرزاند؛ کسانی که آدم خیال نمیکند اینها هم بلغزند، اما آدم میبیند گاهی میلغزند...بیانات ۱۸ خرداد ۸۹ | ‎@aghajan_ir

ما انتقاممان را خواهیم گرفتدکتر جبرائیلی در گفت و گو با جکسون هینکل روزنامه‌نگار آمریکایی در حاشیه مراسم وداع با امام شهید در مصلای تهران🔻 حکمران؛ روایت عمیق سیاست و اقتصاد‎@HokmranOnline
3 MB

Profile picture of ‌محمدحسن حسنی‌
با صد شهید و مجروح، هنوز نقض نشده و اصرار به ترمیم آن دارند. این توافقنامه دیگر نه روحی دارد و نه جسمی برای احیا!‏بی چشم و رویی هم حدی دارد…

Profile picture of ‌Zahra Zare‌
گویا خود ایشان همین امروز در وصف آن تشییع چند ده میلیونی می گویند!#آقای_شهید_ایران #رهبر_شهیدم #انتقام #امام_شهید #باید_برخاست
2 MB

Profile picture of ‌امیرحسین | خادم العباس🖤🚩‌
- 🖤 - عکس‌ها از : https://t.me/ricamode
+2

Profile picture of ‌آیین رستگاری‌
🔲 اقیانوس آزادگی!🔹اینجا «دریا و اقیانوس حریّت و آزادگی» است. - اصلاً حریّت و آزادگی از بیان حقیقتِ «مرام و مکتب سیدالشهداء علیه‌السلام» ناتوانند. - مناعت و عزّت نفس از بیانِ «عزّت نفس و مناعتِ امام معصوم علیه‌السلام» ناتوانند. 🔹«لغت» نمی‌تواند به «محتوا» برسد. نمی‌تواند به «آن واقعیتی که در…Show more

Profile picture of ‌اندیشهٔ بیان‌
درباره اتفاقات اخیر مداحان...برخی مداحان متاسفانه صرفا #حمایت_از_سران نظام را در پیش گرفته اند و در سیاست های ریلی این راسته پیش می روند .مداح #حاکمیتی صرفا نباشید مداح #ولایی باشید بر اصول باشید نه بر سیاست های سیاسیون...امیدواریم که خدا هدایتشان کند🤲🏼

Profile picture of ‌آیین رستگاری‌
🌑 «الحَمدُ لِله علَی عَظیمِ رَزیّتی»🔹 امام حسین تا دم آخر خودش را بدهکار می‌دانست؛ نه طلبکار! عرض می‌کند: «خدایا، توفیق و برکت و نعمت، همه از توست! من ترا شکر می‌کنم که مرا به این نعمت رساندی، و تحمّلِ این جریانات را به من ارزانی داشتی!‌»🔹سیّدالشهداء علیه‌السلام به هیچ‌وجه به خود نمی‌گیرد. هر…Show more