🚩🇮🇷 اولین تصویر از مزار رهبر شهید انقلاب اسلامی و شهدای خانواده ایشان در رواق دارالذکر حرم مطهر امام رضا علیهالسلام#امام_شهید
طبیعیه انقد حالم بده؟طبیعیه که حسرتش مونده به دلم که فقط یبار ببینمش؟!مراقبش باشیا امام رضا اون تو این دنیا کم زخم زبون نشنید:)#باید_برخاست #سرو_قامت #عهد_انتقام1 MB
🔴 مجلس و دیوان عالی موظف اند مسئولین بی کفایت را عزل کنندبا مجلس بسته، و بگو بخند نمیشودخونخواهی کرد!12 MB
@MNR_0115hتشییع چند ده میلیونی امام شهیدمان خار چشم دشمنان داخلی و خارجی بود.اما باید هوشیار بود احتمالا دشمن برای بی اثر کردن و کم رنگ کردن این تشییع، اتحاد و علاقه مردم به انقلاب و رهبری کار خواهد کرد.
@Mokhtare15h
@Z_zare6815hتصاویری از مزار مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی و شهدای خانواده ایشان در رواق دارالذکر حرم امام رضا علیهالسلام#آقای_شهید_ایران #رهبر_شهیدم #انتقام #باید_برخاست2 MB
#رهبر_شهید▪️ هماکنون؛ فیلم اختصاصی KHAMENEI.IR از مزار مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی و شهدای خانواده ایشان در رواق دارالذکر حرم امام رضا علیهالسلام. ۱۴۰۵/۴/۱۹🏴 #باید_برخاست #یالثارات_الحسین (ع)📢 رسانه رسمی ستاد تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب📲 @Badraghe_Agha1 MB
@aghajan_ir15hمال، فتنهانگیز است؛این حرف من نیست؛ حرف #امام_سجاد علیهالصّلاةوالسّلام است؛ «المال الفتون»؛ پول، فتنهانگیز است؛ دلها را از راه در میبرد؛خیلیها را میلرزاند؛ کسانی که آدم خیال نمیکند اینها هم بلغزند، اما آدم میبیند گاهی میلغزند...بیانات ۱۸ خرداد ۸۹ | @aghajan_ir
@Germanye15h
ما انتقاممان را خواهیم گرفتدکتر جبرائیلی در گفت و گو با جکسون هینکل روزنامهنگار آمریکایی در حاشیه مراسم وداع با امام شهید در مصلای تهران🔻 حکمران؛ روایت عمیق سیاست و اقتصاد@HokmranOnline3 MB
@hasaniea15hبا صد شهید و مجروح، هنوز نقض نشده و اصرار به ترمیم آن دارند. این توافقنامه دیگر نه روحی دارد و نه جسمی برای احیا!بی چشم و رویی هم حدی دارد…
@Z_zare6815hگویا خود ایشان همین امروز در وصف آن تشییع چند ده میلیونی می گویند!#آقای_شهید_ایران #رهبر_شهیدم #انتقام #امام_شهید #باید_برخاست2 MB
@Sabil_allah15h🔲 اقیانوس آزادگی!🔹اینجا «دریا و اقیانوس حریّت و آزادگی» است. - اصلاً حریّت و آزادگی از بیان حقیقتِ «مرام و مکتب سیدالشهداء علیهالسلام» ناتوانند. - مناعت و عزّت نفس از بیانِ «عزّت نفس و مناعتِ امام معصوم علیهالسلام» ناتوانند. 🔹«لغت» نمیتواند به «محتوا» برسد. نمیتواند به «آن واقعیتی که در…Show more
درباره اتفاقات اخیر مداحان...برخی مداحان متاسفانه صرفا #حمایت_از_سران نظام را در پیش گرفته اند و در سیاست های ریلی این راسته پیش می روند .مداح #حاکمیتی صرفا نباشید مداح #ولایی باشید بر اصول باشید نه بر سیاست های سیاسیون...امیدواریم که خدا هدایتشان کند🤲🏼
@Sabil_allah15h🌑 «الحَمدُ لِله علَی عَظیمِ رَزیّتی»🔹 امام حسین تا دم آخر خودش را بدهکار میدانست؛ نه طلبکار! عرض میکند: «خدایا، توفیق و برکت و نعمت، همه از توست! من ترا شکر میکنم که مرا به این نعمت رساندی، و تحمّلِ این جریانات را به من ارزانی داشتی!»🔹سیّدالشهداء علیهالسلام به هیچوجه به خود نمیگیرد. هر…Show more