Profile picture of ‌دو  خط شعر 🏴‌
رفتی دلیلِ اشک فراوان شدی حسین...#یاحسین

Profile picture of ‌امیرحسین | خادم العباس🖤🚩‌
آن‌گاه که برخاست، زمین رنگِ دگر داشتشمشیرِ نگاهش شررِ صبحِ خطر داشتحیران شده خصم از نفسِ گرمِ مجتبیهر معرکه به فرمانِ او آیینِ ظفر داشت

Profile picture of ‌سیّدحامد۷۲ 🇮🇷‌
بعد از تدفین اظهار فرمودند که شاید خاک سرد..._جسمی پاره پاره (مقطع الاعضا و ارباً ارباً)_بدنی که نشان از زهرای اطهر داشت (پهلو شکسته)_نشان از امام حسین ع (بی‌سر)_ و نشان از ابالفضل العبّاس داشت.. (دستان بریده)ولی این خاک سرخ را نشان از سردی نیست.

Profile picture of ‌آستان مقدس علوی‌
شام در راه است و بر هر بام مردم منتظرنیزه‌داران یک به یک دارند با سر می‌رسند#یااباعبدالله

Profile picture of ‌زهره دیوانی 🎒‌
زَهر دوری باعث شیرینیِ دیدارهاستآب را گرمای تابستان گوارا می‌کند #کاظم_بهمنی #مشهدالرضا💚 #آخرین_دیدار

Profile picture of ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܘ ܢ̣ߊ‌ࡅ߭ࡐ‌؛¹³³‌
چای نوشیدن بسیار کارِ پسندیده ایست، به‌خصوص درکنار یار ☕️🤎"آقای‌نورالعین"

Profile picture of ‌فاطیم‌
‏یا ام‌البنین؛‏ادب به تصویر در آمد و پسرت عباس شد...‏⁧‫#شنبه_های_ام_البنینی‬⁩#اباالفضل

آخرین باری که مشرف شدم دارالذکر،حوالی نیمه شعبان بود؛به نیت سلامتی آقا قرآن خوندم،هیچ‌وقت اون موقع ها فکر نمی‌کردم درحال قدم گذاشتن در جایی باشم که روزی مرقد آقا خواهد بود...

‌من قصه‌ فراق تو را خاک کرده‌امحاصل چه شد؟جوانه زدی،بیشتر شدی!

Profile picture of ‌انتشارات صهبا (موسسه ایمان جهادی)‌
🔖 #آقای_شهید_ایراندارالذِّکر، با بودنِ تو دارالامین شدآرامگاهِ پدر و اهلِ یقین شد..🕊💫

Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
🔴سلام بر کسی که مایه دلگرمی امت،در حالی که خود دریایی غم استبخدا قسم بیعت این شب‌های ما با شما فقط با مرگ ما باطل می‌شود#لبیک یاسیدمجتبی خامنه ای🌹#جانم فدای رهبراین مقتدای مظلوم دلبر

زاهد به نمازش باخت! عاشق به جنونش برد؛او خواب جنان را دید، ما خواب نجف دیدیم...

از چشمِ تو افتاد به جانم تبِ بارانپیچید به هر ثانیه‌ام عطرِ بهارانیک عمر اگر فاصله باشد میانِ مانامِ تو مرا می‌کشَد از مرگِ زمستان

Profile picture of ‌حمیده نظری‌
ظاهراً امضایِ تقدیرم، به دستانِ تو بوداولین اقرارِ من، «آری» به زندانِ تو بودکعبه هم یک روز فهمید از طوافش خسته‌امچون مدارِ گردشِ من، دورِ مژگانِ تو بود#حمیده_نظری

Profile picture of ‌Fh YM‌
«حسرت» [•••سال‌هاست که در غمِ کربلا داغداریم و ذکر انتقام بر لب داریم؛ اما چگونه با خود کنار بیاییم که شاهدِ شهادتِ مظلومانه‌ی امامی دیگر بودیم درد این است که اگر ما گونه‌ای دیگر بودیم، شاید امروز آقای ما در میانِ ما بود… این روایتِ حسرت است برای آنکه لیاقتش را نداشتیم.•••]

Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
🔴مصطفی راغب:جمعیت عجیبی درمشهددیدم،خدابه هرکسی هم چین عزتی نمیده،پاکترین،خالصترین رهبر دنياازهمه مهمتر هنرمندترین،روشن فکرترین چهره ی برجسته دنیااز دست دادیم،ازکودکی ایشون دوست داشتم،اینروزهابه عمق دوست داشتنم اضافه شدتاسف برای کسانیکه هزینه،این بزرگواردرچشم جهان انسان بدی جلوه عزت،ذلت دست خدا

Profile picture of ‌دو  خط شعر 🏴‌
خوش آن زبان که شب و روز یاعلی گویدبه هر بهانه سخن گفت، با علی گوید#یاعلی