آنگاه که برخاست، زمین رنگِ دگر داشتشمشیرِ نگاهش شررِ صبحِ خطر داشتحیران شده خصم از نفسِ گرمِ مجتبیهر معرکه به فرمانِ او آیینِ ظفر داشت
بعد از تدفین اظهار فرمودند که شاید خاک سرد..._جسمی پاره پاره (مقطع الاعضا و ارباً ارباً)_بدنی که نشان از زهرای اطهر داشت (پهلو شکسته)_نشان از امام حسین ع (بیسر)_ و نشان از ابالفضل العبّاس داشت.. (دستان بریده)ولی این خاک سرخ را نشان از سردی نیست.
✍🏼 طیره جلوه طوبی قد چون سرو تو شدغیرت خلد برین ساحت بستان تو باد🕊️#بدرقه_آقای_شهید_ایران #پدر_امت #باید_برخاست #شهادت#شهید #انتقام #خونخواهی #یا_لثارات_الخامنهای #یالثارات_الحسین
شام در راه است و بر هر بام مردم منتظرنیزهداران یک به یک دارند با سر میرسند#یااباعبدالله
زَهر دوری باعث شیرینیِ دیدارهاستآب را گرمای تابستان گوارا میکند #کاظم_بهمنی #مشهدالرضا💚 #آخرین_دیدار
یا امالبنین؛ادب به تصویر در آمد و پسرت عباس شد...#شنبه_های_ام_البنینی#اباالفضل
آخرین باری که مشرف شدم دارالذکر،حوالی نیمه شعبان بود؛به نیت سلامتی آقا قرآن خوندم،هیچوقت اون موقع ها فکر نمیکردم درحال قدم گذاشتن در جایی باشم که روزی مرقد آقا خواهد بود...
@sahba_nashr15h🔖 #آقای_شهید_ایراندارالذِّکر، با بودنِ تو دارالامین شدآرامگاهِ پدر و اهلِ یقین شد..🕊💫
@Arashmida16h
از چشمِ تو افتاد به جانم تبِ بارانپیچید به هر ثانیهام عطرِ بهارانیک عمر اگر فاصله باشد میانِ مانامِ تو مرا میکشَد از مرگِ زمستان
ظاهراً امضایِ تقدیرم، به دستانِ تو بوداولین اقرارِ من، «آری» به زندانِ تو بودکعبه هم یک روز فهمید از طوافش خستهامچون مدارِ گردشِ من، دورِ مژگانِ تو بود#حمیده_نظری
🔴مصطفی راغب:جمعیت عجیبی درمشهددیدم،خدابه هرکسی هم چین عزتی نمیده،پاکترین،خالصترین رهبر دنياازهمه مهمتر هنرمندترین،روشن فکرترین چهره ی برجسته دنیااز دست دادیم،ازکودکی ایشون دوست داشتم،اینروزهابه عمق دوست داشتنم اضافه شدتاسف برای کسانیکه هزینه،این بزرگواردرچشم جهان انسان بدی جلوه عزت،ذلت دست خدا