هر شیشه که بشکند، ندارد قیمتجز شیشهٔ دل که قیمتش افزاید#شیخ_بهاییالّلهُــمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَــــالْفَــرَج#لبیک_یا_امام_خامنهایدختر روانشناس شهر شدم خدایا شکرت 🌹 همیشه کنارمی خدایا شکرت که دستان خالی مرا گرفتی🙏🇮🇷
@Girl7210hهر شیشه که بشکند، ندارد قیمتجز شیشهٔ دل که قیمتش افزاید#شیخ_بهاییالّلهُــمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَــــالْفَــرَج#لبیک_یا_امام_خامنهایدختر روانشناس شهر شدم خدایا شکرت 🌹 همیشه کنارمی خدایا شکرت که دستان خالی مرا گرفتی🙏🇮🇷
یا علی و یا علی أنْتَ اَمین أنْتَ یقینیا علی و یا علی أنْتَ و قرانٌ مبین#امیرالمومنین
تا جهان باقیست باقی باد ایرانِ بزرگدوستانش کامیاب و دشمنانش نامُراد#ملک_الشعرای_بهار
@Akbari_s19hچالش #حجاب!چیزی که مربوط به امسال و پارسال نیست! از بعد از انقلاب وجود داشت و بعد از جنگ و دور شدن از آن معنویت دوره جنگ، دوباره به چشم آمد.ببینید همسر #شهیدـشیرعلیـسلطانی هم تنها چند سال بعد از جنگ و در مراسم افطاری سالانه که در خانه شهید برگزار میکرد چطور با آن درگیر میشود!
گرَت ایدوست بوَد دیدهٔ روشنبین به جهانِ گذران تکیه مکن چندین نه بقاییست به اسفندمَه و بهمننه ثباتیست به شهریور و فروردین#پروین_اعتصامی
شعر جدیدم فصل آمدن است.#دلنوشته#انتظار#امامزمان#امامشهید#امام_زماناصلاحیه: از دوردست دیدم که باغبان باغی از گلهای پژمرده رفت.
⚘️با هیچکس به کشتنِ من مشورت مکنترسم خدا نکرده پشیمان کند تو را #فروغی_بسطامی#شعر #غزل
واژه ها را با وسواس کنار هم میگذارم می خواهم شعری بسازم برای توناگهان باد می وزد موهایت،و واژه ها آشفته می شوندشعر می شوند...
به دادِ من بِرس،ای عشق،بیش از این مَپْسَندکه زندگانیِ من، صَرفِ خورد و خواب شود*صائب تبریزی#شعر
علی اسدالله، علی ولیالله، علی عینالله علی سرّالله، علی نورالله، علی شمسالله#امیرالمومنین
شد أباالکوثر! به کوریِ همان چشمانِ شورجاهلیت شد به جایِ دختران، زنده به گور#امت_احمد