Profile picture of ‌خانم جوان🖤🚩‌
[تو نیستی که بگی بهم تولدت مبارک..💔]#مادرم🥀
883 KB
امروز تولدمه اما من هیچوقت دلم نمیخواد خودمو به اعداد و ارقام محدود کنم و به نظرم تاریخ تولد یک انسان صرفا روزی نیست که از شکم مادر متولد شده، به نظرم یه آدم توی عمرش بارها و بارها متولد میشه، مثلا هر بار که از ته دلش احساس خوشحالی میکنه، هر بار که بعد از یک زمین خوردن اساسی پا میشه و ادامه میده..
333 KB

Show this thread

Profile picture of ‌علی رضا‌
اما من منتظر می مانمهمراهی پیانو : سامان
3 MB

Profile picture of ‌دو  خط شعر‌
بابای من به حُبّ تو ما را سپرده است...#یاعلی
2 MB

Profile picture of ‌غرر الحکم 🏴‌
در الفبا از الف تا حرف یا، یعنی علی  نقطهٔ آغاز قرآن زیر با، یعنی علی#امیرالمؤمنین
682 KB

همه آبادنشینان ز خرابی ترسندمن خرابت شدم و دم به دم آبادترم#یاعلی
1 MB

شهادت می‌دهم دست خدا در آستین هستیشهادت می‌دهم مولا‌ أمیرالمؤمنین‌ هستی#امیرالمومنین
1 MB

Profile picture of ‌مـَهـدی صـالـحی🎒‌
جدید ما همه یک "خامنه ای" هستیمهمصدا و استوار، در یک باور!خون او بر زمین ریخت اما نور ی در تاریکی پدیدار شد،و از دلِ اندوه و آتش و خشم،فریادِ آزادی برخاست!ما ملت امام حسینیم!صهیون به خاکستر خواهد نشست و فلسطین آزاد خواهد شد…Show more
10 MB

Profile picture of ‌امیر کلام‌
🍃گِره‌ای نیست که با دست علی وا نشود...#امیرالمومنین
268 KB
السَّلاَمُ عَلَيْكَ يَا عَمُودَالدِّينِسلام بر امیرالمؤمنین‌، پایهٔ استوار دین #امیرالمومنین
668 KB

Profile picture of ‌ثنا ستوده نژاد 🇮🇷🇮🇷₁₂₈‌
غدیر خم آبی بودکه با عـلــی دریا شد شبیه قنبر شدم یار مرا طالب شد من سگ اصحاب شدم عــلـی مرا طالب شد...#یاعلی #مداحی #حسین_طاهری #امیرالمومنین
3 MB

عمری پیِ آنند بگویند که حق است خلیفهعمری پیِ اینیم بگوییم که این مرد خدا نیست#امیرالمومنین
711 KB

Profile picture of ‌سید رسول میردامادی‌
کِی شعر تر انگیزد خاطر که حزین باشدیک نکته از این معنی گفتیم و همین باشداز لعلِ تو گر یابم انگشتریِ زنهارصد مُلکِ سلیمانم در زیرِ نگین باشدغمناک نباید بود از طعنِ حسود ای دلشاید که چو وابینی خیرِ تو در این باشدهر که‌او نَکُنَد فهمی زین کِلکِ خیال‌انگیزنقشش به حرام اَر خود صورتگر چین باشد
886 KB

حسن شدی که گدا فکرِ آب و نان نکندبه غیر، رو نزنَد، غصه را عیان نکند#دوشنبه_های_امام_حسنی
1 MB

اذان بدون علی، از اساس مردود استنمازِ دشمنِ حیدر، گناه‌آلود است#امیرالمومنین
720 KB

Profile picture of ‌نیما مرادی‌
3 MB

Profile picture of ‌نیما مرادی‌
دنیا بی رحمه:)
2 MB

Profile picture of ‌کانون خدمت رضوی شهرستان زابل‌
📺 #ببینید_و_بشنوید🕊قربون کبوترای حرمت، امام رضا☺️قربون این همه لطف و کرمت،امام رضا🧶تو که آخر گره رو وا میکنی! امام رضا🗓پس چرا امروز و فردا میکنی؟ امام رضا❤️دلمو گره زدم به پنجره‌ت دارم میرم🎉دوست دارم تا بر میگردم گره‌هامو وا کنی، امام رضا...
6 MB

Profile picture of ‌محمدامین مهدی زاده‌
به مصراعی ننالیدم تب تلخ تباهی‌ را که یک عمر است عادت کرده‌ام بی‌سرپناهی را...#حامد_عسکری#شعر #دلتنگی
1 MB

Profile picture of ‌آستان مقدس علوی‌
خلیل الله می‌گوید، کلیم الله می‌گوید و عیسی هم یقین گوید: امیرالمؤمنین حیدر#امیرالمومنین
2 MB

Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
💐امروز ازدواج 🌸ملکه حجاز است💐اما نه باشاهزادگان یمنی و نه با🌸 تاجران مکی💐باکسی که 🌸پادشاه بی تاج و تخت 💐زمین و آسمان است💐سالروز ازدواج🌸حضرت محمد(ص)وحضرت خدیجه(س)تهنیت باد🎉🌸درنشر مطالب سهیم شوید، صدقه جاریه است🌺منتظران قائم آل محمدعج👇https://eitaa.com/joinchat/1357775050C9e9db97ccf
282 KB

Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
💫دهم ربیع الاولسالروز پیوند آسمانیحضرت محمد مصطفی (ص)و حضرت خدیجه کبری (س)بر شما فرخنده و مبارک باد🙏🌺#عید_بیعت#آغاز_ولایت_امام_زمان#سالروز_ازدواج_حضرت_محمد⚪️️منتظران قائم آل محمدعج👇https://eitaa.com/joinchat/1357775050C9e9db97ccf‎‌‎‌‎‌‎‌‎‌‎
4 MB