به کسانی که به شما #حسودی میکنند #احترام بگذارید. زیرا اینها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما #بهتر از آنهائید.#مارک_تواین
به کسانی که به شما #حسودی میکنند #احترام بگذارید. زیرا اینها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما #بهتر از آنهائید.#مارک_تواین
از انتظار، دیدهیِ یعقوب شد سِفیدهیچ آفریده چَشمبهراهِ کسی مَباد#جناب_صائب
━━━━━━━━━━━━ 🌱🌾 ━━━╮-> موضوع روم امشب ━━━━ سےمرغ یا سیمرغ ━━━━✧ شعرخوانی و گپوگفتی در راستای مباحث مرتبط با سیر و سلوک✧ صمیمانه بابت مشارکت تک تکتونسپاسگزارم که به شخصه نکتهبرداری میکنم و یاد میگیرم.✧ بابت بازنشر این روم هم پیشاپیش ممنونتونم.…Show moreVirAva━━━━━━ سےمرغ یا سیمرغ ━━━━━━
00:0002:37:12
💔💔ی شبایی توزندگی هس ک وقتی خاطرات زندگیتوورق میزنی ب یچیزایی میرسی,نمیدونی تقدیربودیاتقصیر ب آدمهایی میرسی ک نمیدونی دردن یاهمدردبه دردهایی میرسی ک واسه سنو سالت بزرگهب چیزایی ک حقت بودامانشدتوقعوزخمهایی ک بانمک روزگارآغشته شدو زخم هایی که روزگارپشت هم میزندوسکوت هم دوای دردش نیستبقیه👇👇👇👇
"خدایا! در غم و درد شخصی می سوختم. تو آن چنان در دردها و غم های زجردیدگان و محرومان و دل شكستگان غرقم كردی كه دردها و غم های شخصی را فراموش كردم."«شهید دکتر مصطفی چمران»#میناب
🍃🍃🍃آنچه را عقل به یک عمر به دست آورده استدل،به یک لحظه کوتاه به هم میریزد#فاضل_نظری
برای علاقه مندان به شعر نو کتاب "ترانه آفتاب و مهتاب" رو توصیه میکنم.#حامدفاضلی#کتاب#نویسنده#انتشارات_آفتاب_گیتی#ترانه#آفتاب#مهتاب#شعرنو
•وقتی با امـامِ زمانت حرف میزنی یا درد و دل میکنی لحظهای دیدی حالت عوض شد، بدان وصل شدی.« با امام زمان حرف بزن❤️ ... »چه کسی بهتر از آقا ؟!راستی چقدر خوبه با آقا حرف زدن.امتحان کن و ببین چقدر زیباست...و سلامِ من را هم به آقاجان برسان.•…Show more
تویی مولا و مقتدی و رهبر،یاحیدرنداریم از نام علی زیباتر،یاحیدرچه شکوهی داری در روز محشر علم تو بالا بالا بالاتر - 13 روز تا عید غدیر مولا علی -
حفظِ صورت،می توان کردنْ،به ظاهر در نمازرویِ دلْ را جانبِ محرابْ کردن مشکل است*صائب تبریزی#شعر#جمعه#اللهم_عجل_لولیک_الفرج