Profile picture of ‌دکتر بیژن قنواتی‌
به کسانی که به شما #حسودی میکنند #احترام بگذارید. زیرا اینها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما #بهتر از آنهائید.#مارک_تواین

Profile picture of ‌نـسـترن🎒‌
از قد کشیدن همدیگه نترسیم،ما هممون درختای یه جنگلیم....🥀

Profile picture of ‌محمدرضا احمدیزدی‌
از انتظار، دیده‌یِ یعقوب شد سِفیدهیچ آفریده چَشم‌به‌راهِ کسی مَباد#جناب_صائب

Profile picture of ‌محمد پژوهان مهر‌
━━━━━━━━━━━🌱🌾 ━━-> موضوع روم امشب ━━━ سےمرغ یا سیمرغ ━━━ شعرخوانی و گپ‌و‌گفتی در راستای مباحث مرتبط با سیر و سلوک صمیمانه بابت مشارکت تک تک‌تونسپاسگزارم که به شخصه نکته‌برداری میکنم و یاد میگیرم. بابت بازنشر این روم هم پیشاپیش ممنون‌تونم.…Show more
VirAva

━━━━━━ سےمرغ یا سیمرغ ━━━━━━

00:0002:37:12

Profile picture of ‌راز رضایی 🚩🚩‌
💔💔ی شبایی توزندگی هس ک وقتی خاطرات زندگیتوورق میزنی ب یچیزایی میرسی,نمیدونی تقدیربودیاتقصیر ب آدمهایی میرسی ک نمیدونی دردن یاهمدردبه دردهایی میرسی ک واسه سنو سالت بزرگهب چیزایی ک حقت بودامانشدتوقعوزخمهایی ک بانمک روزگارآغشته شدو زخم هایی که روزگارپشت هم میزندوسکوت هم دوای دردش نیستبقیه👇👇👇👇

Profile picture of ‌مرتضی سبزواری‌
جزای آن که نگفتیم شکر روز وصالشب فراق نخفتیم لاجرم ز خیال!#رهبر_شهید

Profile picture of ‌امیر خاکی‌
"خدایا! در غم و درد شخصی می سوختم. تو آن چنان در دردها و غم های زجردیدگان و محرومان و دل شكستگان غرقم كردی كه دردها و غم های شخصی را فراموش كردم."«شهید دکتر مصطفی چمران»#میناب

Profile picture of ‌آستان مقدس علوی‌
نخستین نقش عالم یا علی بودتمام اسم اعظم یا علی بود

Profile picture of ‌الهام‌
گاهی اوقات به این نتیجه می رسیم که افرادی که بارها ضربه های روحی بهمون زدن و خیلی راحت ازمون رد می شدن ولی چون دوستشون داشتیم، به نیکی رد بشیم، ولی از ی جایی ب بعد، با تجربیات زیباتر متوجه میشیم فقط خودمونو دوست نداشتیم...!امیدوارم خود دوستیامون بیش از پیش بشه🤍

Profile picture of ‌سید رسول میردامادی‌
✿ رباعی شمارهٔ ۴ ✿ماهی که قدش به سرو می‌ماند راستآیینه به دست و روی خود می‌آراستدستارچه‌ای پیشکشش کردم گفتوصلم طلبی زهی خیالی که توراست..#حافظ #شعر #رباعی #سرو #غزل #ونسان_ونگوگ #ایران #اینترنت

Profile picture of ‌مهدی آزاد‌
🍃🍃🍃آنچه را عقل به یک عمر به دست آورده استدل،به یک لحظه کوتاه به هم میریزد#فاضل_نظری

Profile picture of ‌حامد فاضلی‌
برای علاقه مندان به شعر نو کتاب "ترانه آفتاب و مهتاب" رو توصیه میکنم.#حامدفاضلی#کتاب#نویسنده#انتشارات_آفتاب_گیتی#ترانه#آفتاب#مهتاب#شعرنو

Profile picture of ‌کمال‌
زیبایی های ماه ذی الحجه

Profile picture of ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܘ ܢ̣ߊ‌ࡅ߭ࡐ‌؛🪽‌
از زیبایی های جنگ هم میشه به این سبک پیام‌ها اشاره کرد:)💙🤌🏻

Profile picture of ‌فاطمه جهانبخشی‌
وقتی با امـامِ زمانت حرف می‌زنی یا درد و دل می‌کنی لحظه‌ای دیدی‌ حالت عوض شد، بدان وصل شدی.« با امام زمان حرف بزن❤️ ... »چه کسی‌ بهتر از آقا ؟!راستی چقدر خوبه با آقا حرف زدن.امتحان کن و ببین چقدر زیباست...و سلامِ من را هم به آقاجان برسان.•…Show more

Profile picture of ‌امیرحسین | خادم العباس(محدود)‌
تویی مولا و مقتدی و رهبر،یاحیدرنداریم از نام علی زیباتر،یاحیدرچه شکوهی داری در روز محشر علم تو بالا بالا بالاتر - 13 روز تا عید غدیر مولا علی -

Profile picture of ‌محمدرضآ‌
همه‌ چیز تمام شدنی‌ست جز خیالِ شما...#رهبر_شهید #دلتنگی

Profile picture of ‌🇮🇷 مژده‌
حفظِ صورت،می توان کردنْ،به ظاهر در نمازرویِ دلْ را جانبِ محرابْ کردن مشکل است*صائب تبریزی#شعر#جمعه#اللهم_عجل_لولیک_الفرج