Profile picture of ‌Norsaa‌
#موفقیت یک گام بزرگ در #آینده نیست، موفقیت گام های کوچکی است که #امروز برداشته میشوند.#تکست #انگیزشی #موفقیت

Profile picture of ‌Norsaa‌
برای اینکه دلتنگشون نشی کافیه یادت بیاد چجوری پشتت رو خالی کردن وقتایی که "میدونستن" بهشون نیاز داری.#دلتنگی #تکست #دلنوشته #یادآوری

Profile picture of ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܘ ܢ̣ߊ‌ࡅ߭ࡐ‌؛🪽‌
من باختم دنیای خود را در قمارش؛ باشد برای چشم‌هایش افتخارش:)🤎

Profile picture of ‌قندیل🏮‌
حالا که نیستی، دلمان با همین خوش است: خطی، اشاره‌ای، ز غلامان کوی تو... #قندیل

Profile picture of ‌دو  خط شعر (غدیری‌ام)‌
ذوالفقارت با چنان سرعت به هر کس خورده استمدتی مبهوت مانده تا بفهمد مرده است#امیرالمومنین#غدیر
885 KB

Profile picture of ‌yasmin‌
حسین راهیِ کربلا شد🥀

Profile picture of ‌XY‌
یه #روز خوب آخر نیومد حداقل یه #شب خوب برامون بذارید..#جوونی #اینترنت #زندگی #آینده #گرونی #تورم

Profile picture of ‌مملی 🍃‌
نگاهم را که دزدیدم، دلم صدبار لعنت کرد. چرا میخواهیش امّا، انقدر مغرور و خود خواهی؟!🍃🍂

همه شب سجده برآرم که بیایی تو به خوابم،و در آن خواب بمیرم که تو آیی و بمانی.🍃🍂

با خودم گفتم بخوابم، شاید او آید به خوابآنقَدَر در فکر او رفتم که خواب از یاد رفت... _ سجادشهیدی؛ _🍃🍂

Profile picture of ‌Ink Flow‌
آه ازین غربت ِ نزدیك و از آن حسرت ِ دور ...#دلنوشته#شعر#دلتنگی#خاطرات

گفتی چه‌کسی در چه خیالی به‌کجاییبی‌تاب توام‌، محو توام‌، خانه‌خرابم... _ بیدل‌دهلوی؛ _🍃🍂

Profile picture of ‌یکتا الهی|HA‌
‏زیباترین دعایی که شنیدم این بود:❤️‍🩹«وَ لاتُعَنِّنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِّرْ لی فیهِ رِزْقاً.»‌در جستجوی آن‌چه برایم مقدر نکرده‌ای، خسته‌ام مکن...

Profile picture of ‌دو  خط شعر (غدیری‌ام)‌
خوشم به جبر، مسلمان چشمتان باشمبكش به روی دلم ذوالفقار ابرو را...#یاعلی
431 KB

Profile picture of ‌محمدمهدی عباسی‌
🪔تلخه اما با هم نبودیم ما آدمای شهر حسودیمخسته از کابوس رفتندور از اون روزای روشن Show more

Profile picture of ‌اسلامیان📿‌
میشود پیشانیت بوسید و از لب ها گذشت؟مومن از قم بگذرد تا جمکرانم می‌رود#شعر #قم #جمکران #ایران #اینترنت

Profile picture of ‌کماندار‌
.چو لب به خنده گشاید ،گشاده گردد دل ...#مولانا #ایران

Profile picture of ‌فاطیم‌
‏برسانید مرا زود به ایوان نجف‏طفلِ آواره کنار پدرش خشنود است#امیرالمؤمنین#نجف#ابانا_علی