Profile picture of ‌Yones 🎒Gholami‌
دعای عرفه را می‌خواند ولی من ناحیه مقدسه را مرور می‌کنم...#عرفه #عاشورا #محرم #ناحیه_مقدسه #کربلا

Profile picture of ‌محمد کــریمی‌
آهن‌دلی! و گــر نه غــزل‌های خویش رابر کوهِ سخت خواندم و بسیار گریه‌کرد#سجاد_سامانی

Profile picture of ‌مهرداد‌
برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آیدتو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید#عید_قربان#مولانا#عرفه

Profile picture of ‌دو  خط شعر (غدیری‌ام)‌
علی از سینهٔ غم‌دیدهٔ ما می‌برد غم راکریم است و سرِ خوانش همه دیدند حاتم را#امیرالمومنین

Profile picture of ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܘ ܢ̣ߊ‌ࡅ߭ࡐ‌؛🪽محدودم‌
میونِ دردُ دلاتون با خدا تو دعای عرفه،حاجتمون و این عبدِ حقیرُ هم یاد کنید...

Profile picture of ‌Alireza kazemi‌
کاش قسمتم بشه کربلا.... کاش یکی پیدا بشه منو بیاره حرمت... 🥲💔#کربلا#امام_حسین#الهم_عجل_لولیک_الفرج
1 MB

Profile picture of ‌فرود‌
فرق ی خواننده ذوقی با خواننده حرفه ای چیه ؟ اگه صدای خوشی دارین و می خواین تو کارتون پیشرفت کنید فقط یک راه هست ! آموزش . توی این پادکست توضیح دادم . #اینترنت #موسیقی #شعر #دلنوشته#internet
2 MB

سلام! ما جمع شدیم و پادکست «چیرۆک» رو راه‌اندازی کردیم. چیرۆک یعنی داستان. ما اینجا قراره معرف قلم و نویسندگان حاضر باشیم. کسانی که در این زمانه با ما زندگی می‌کنند و عمرشان را صرف نوشتن می‌کنند. اگه شما هم دوست دارید مهمان پادکست چیرۆک باشید، حتما سری به کانال ما در اپلیکشن بله بزنید. ‎@chirok

به تو اصلا نرسد مرا پس بزنی!🌚

Profile picture of ‌🇮🇷 مژده‌
آشنایی به کسی نیست درین خانه مرانظر از جمعْ، به شمع است،چو پروانه، مرا*صائب تبریزی#شعر#عرفه با صدا ببینید👇
277 KB

Profile picture of ‌اسمآء وصالی🎒‌
تاریخِ مرگِ روی سنگِ قبرها،بزرگترینْ دروغ‌ِ دنیاست.زمین پُر از آدم‌های بدونِ مزار است.دستِ کَم، هر انسان در طولِ زندگی‌اشیِک بار مُرده است...

Profile picture of ‌اسمآء وصالی🎒‌
می‌توانم تا صبح کنارت بنشینم و اشک بریزم..برای دست‌های خشکیده‌ات که به چانه و لب‌هایت چسبیده‌.برای چشم‌هایت که معلوم نیست به کجا خیره مانده‌.برای چین‌های صورتِ استخوانی‌ات؛ که هرکدامشان به اندازه‌ی نیم‌بندِ انگشتم وسعت دارد.فقط خدا می‌داند چند غم،چند نرسیدنِ ساده و معمولی،به صورتت خنجر زده‌.

Profile picture of ‌سعدی🎒.‌
《آرزویم بود و با خلقی بیانش کرده اموای بر من ! آرزوی دیگرانش کرده ام》

Profile picture of ‌Zahra‌
دستم نمیرسد به بلندای چیدنت ، باید بسنده کرد به رویای دیدنت...

Profile picture of ‌Mahed Sobbouhi‌
شادی مکن از زادن و شیون مکن از مرگزین گونه بسی آمد و زین گونه بسی رفت #هوشنگ_ابتهاج

یعنی چی که عرفه رسید؛ و نرسیدم به کربلات آقا :(🥲💔
4 MB

Profile picture of ‌سیدحامد۷۲ 🇮🇷‌
عرفاته عرفاته..دل من مست نگاته..یه چش‌ام چشمهٔ زمزم.. اون یکی رود فراته..اللَّهُمَّ مَا عَرَّفْتَنَا مِنَ الْحَقِّ فَحَمِّلْنَاهُ، خدایا آنچه از حق به ما شناساندی تاب تحملش را نیز عنایت کن،وَ مَا قَصُرْنَا عَنْهُ فَبَلِّغْنَاهُ..و آنچه را در رسیدن به آن کوتاهی کردیم، ما را به آن برسان..

Profile picture of ‌عباس‌
به تاراج داد آن سپاه و بَنِه#فردوسیپاسخ محکم ندهیم تبدیل می‌شویم به روزانه‌های لبنان

Profile picture of ‌دو  خط شعر (غدیری‌ام)‌
روزی که رسول گفت: «سَدَّ الاَبْوابْ» درها همه بسته شد به جز باب علی#عرفه#غدیر#سَدَّ_الاَبْوابْ
7 MB
روز عرفه روز سَدَّالاَبْوابْ است.همهٔ درهای مسجد بسته شد مگر درَ خانه‌های رسول خدا و امیرالمؤمنین.📚 بحارالانوار، ج۳۹، ص۲۳#غدیر#عرفه#سَدَّ_الاَبْوابْ
355 KB