Profile picture of ‌دکتر بیژن قنواتی‌
مردم بر دو دسته اند: آن كه با #مرگ آسوده شود و آن كه با مرگش ديگران #آسوده شوند. اَلنّاسُ رَجُلانِ مَسْتَريحٌ بِالْمَوْتِ وَ مُسْتَراحٌ بِهِ مِنْهُ#سنایی در این باره می‌گوید:تو چنان زی که #بمیری برهینه چنان چون تو #بمیری برهند

Profile picture of ‌Sh H‌
تنها من نیستم که در این خانه غریبمخانه در غربت یک محلهمحله در غربت یک شهرشهر در غربت یک سر زمین سرزمین در غربت جهانو جهان نیز در غربت زمانه غریب است»

ما ابد در پیش داریم»

بخوان که زن از رنج هایش قوی تر است.

هرچه او بیدار تر پر درد تر ...

Profile picture of ‌علی رضا‌
به بهانه عیدصدا و سیما ، سالیان سال ، قطعه ای به نام راز ، با صدای مازیار عصری ، و سولو ویلن حقیر در تمامی مناسبت ها ( از نیمه شعبان تا غدیر و قربان ) پخش می کرد .یعنی انقدررر پخش می کرد که خود مازیار هنگام اجرای پلی بک ، لبخند از سر شرمندگی می زد .یعنی حال خودمون بهم می خورد😅عیدتون مبارک 🌹

Profile picture of ‌سَیِّد مَهْدـ‌ی|و|‌
٩ روز مانده به بزرگترین عیدِ سالِ شیعیان و ما شیعه ها اینطوری شورِ به امامت رسیدنِ بابامون رو داریم 💝 جانم #أمیر_بروممدآقای منی 😍 😍 😍
[WebAhang
[WebAhang.ir] Amir Boroumand

Profile picture of ‌.:|نزیسته|:.‌
آری؛ آن‌روز چو می‌رفت کسی داشتمآمدنش را باور، من نمی‌دانستم معنی هرگز را؛ تو چرا باز نگشتیدیگر...#شعر

Profile picture of ‌حسین اعتمادی‌جم‌
پایِ عشقِ تو #برادرکشی افتاد به راهشهر از وحشتِ نرخِ دیه‌ها ریخت به هم#امید_صباغ‌نو

Profile picture of ‌مادربزرگ‌
وَإلَى غَيرِك فَلا تَكِلني...#عرفه

Profile picture of ‌دو  خط شعر (غدیری‌ام)‌
عاشقان را گر تو فرمان بر نثار جان دهیبر سر کوی تو هر شب عید قربان می‌شود#عید_قربان
602 KB

Profile picture of User
کاش می‌شد غصه‌هامون مثل فرشای حرم لوله کنیم و بیاریم وسط صحن انقلاب پهن کنیم. اونوقت شما دستی روشون بکشین و بگین: «اینو بزار همین‌جا بمونه. نمی‌خواد با خودت ببریش...»✍🏻 پردیس قاسمیان

Profile picture of ‌Benjamin Batten‌
هر چیز خوب پر هزینه است. گسترش شخصیت، یکی از پرهزینه‌ترین چیزهاست...کارل گوستاو یونگ

Profile picture of ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܘ ܢ̣ߊ‌ࡅ߭ࡐ‌؛🪽محدودم‌
سکوت میکنی و این سکوت یعنی‌که،در این میانه بیا بی‌صدا بهم برسیم...: )🤍

Profile picture of ‌کماندار‌
دنیا خوش است و مال عزیز است و تن شریفلیکن رفیق برهنه چیزی مقدم است #سعدی

Profile picture of ‌انجمن شاعران شعر و ادب فارسی‌
چالش ایموجی و حدس شعر (👂)ه‌ام که 🐟 بر ( 💆👤)نهد 🧢ییا (🌳🌲) با جوانان هرگز رود به 🛤️➡️ی

Profile picture of ‌انجمن شاعران شعر و ادب فارسی‌
گذری در فرهنگ و ادب ایرانیان 🌱سعدی٫٫ بنی آدم اعضای یک پیکرند که در آفرینش ز یک گوهرند ٫٫

Profile picture of ‌اوزاقلارا یاخین‌
عید اضحی ده قویون کسمه بویون قوربانی عاشق زار کیمی کسمه‌گه قوربانین وار #صابرایلده بیر قوربان کسرلر خلق عالم عید اۆچوندم به دم ساعت به ساعت من سنین قوربانینام#فضولیعید اضحیٰ‌ده کسر خلق قویون قوربانیسن ده گل کس منی قوربان، بویون قوربانی.…Show more

Profile picture of ‌Zahraଓ‌
"ارَنی" کسی بگوید که تو را ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تَری" چه " لَن تَرانی".

Profile picture of ‌حسین اعتمادی‌جم‌
اگر روزی یقین کردی جهان جایِ کمی داردچو من سر در گریبان کن، گریبان عالَمی دارد!#حسین_جنتی