Profile picture of ‌ابوالفضل زراعتی‌
#زندگی کلاس درسی است،ک به ازای عمرت🧑‍🦳به تو تجربه میدهد...🧩♥️

Profile picture of ‌سیّدحامد۷۲ 🇮🇷‌
«تو را آنگونہ می‌خواهم، ڪہ شاهی سرزمینش راشبیہ مؤمنے دل ڪندہ از دنیا، ڪہ دینش را..»
825 KB

Profile picture of ‌ثنا ستوده نژاد 🇮🇷🇮🇷₁₂₈‌
یاعلی نام تو را بردمنه غمی ماند و نه همی ...#یاعلی
501 KB

Profile picture of ‌نَجـوٰایِ شَـب‌
به خوابم یک نظر بگذر، که سرمستم کند بویتکه من مشتاقم ای سرکش، به قد و قامت و رویت.

Profile picture of ‌دو  خط شعر‌
مرید مرتضی علی، مرید کس نمی‌شودهمای دست پادشه، صید مگس نمی‌شود
501 KB

Profile picture of ‌Mohammad Mlk‌
مقداری حال خوب ...به امید تعجیل در امر فرج ...#صلوات #تلنگر #جمعه_رویایی
4 MB

عید امامت و ولایت قطب عالم امکان، حضرت صاحب الامر و العصر و الزّمان، حضرت بقیة‌اللّه الاعظم (روحی لتراب مقدمه الفدا) بر پیروان حقیقی قرآن، عترت و ولایت، تبریک و تهنیت باد.

سالروز آغاز امامت و ولایت قطب عالم امکان، حضرت صاحب الامر و العصر و الزّمان، حضرت بقیة‌اللّه الاعظم (روحی لتراب مقدمه الفدا) بر پیروان حقیقی قرآن، عترت و ولایت، تبریک و تهنیت باد.
607 KB

Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
🌹آقا مبارک است رَدای امامتت🌹ای غایب از نظر به فدای امامتت 🌹آغاز امامت حضرت مهدی موعود( عج) مبارک باد•┈┈•❀🕊🍃🌺🍃🕊❀•┈┈•منتظران قائم آل محمدعج👇https://eitaa.com/joinchat/1357775050C9e9db97ccf
4 MB

💫آقاردای،سبزامامت مبارکت؛‌پوشیدن لباس خلافت مبارکت‌‌؛ای آخرین ذخیره زهرایی حسین( ع)آغاز روزگار امامت مبارکت؛عید امامت و ولایت بقیه الله الاعظم عج مبارک‌باد 🌺منتظران قائم آل محمدعج👇https://eitaa.com/joinchat/1357775050C9e9db97ccf
910 KB

🌹بقیه الله یعنی/نور۲دیده پیغمبر/امیدوآرزوی حیدر/چراغ بر مزارمادر/🌹بقیه الله یعنی/توغصه هاپناهشیعه/امیدوتکیه گاه شیعه/دلیل سوز وآه شیعه/🌺متی ترانا یعنی/خیلی دلم هواتو کرده/دنیابدون توچه سرده/خداکند بهار برگرده/🌺متی نراک یعنی/آخر یه روز تو رومیبینم/یه روز کنار تومیشینمگل بوسه ازپاهات میچینم.
3 MB

Profile picture of ‌RobertKoch ™️‌
تقدیم بهترامپ ها و بی بی های بیرون؛ وگرگ های آشنای درون... «گرگ ها همراه اند؛ انسان ها غربب.»#فریدون_مشیری #گرگ #ایران
10 MB

Profile picture of ‌متینا‌
🫀🥲😍جمعه‌ها طبع من احساس تغزل داردناخودآگاه به سمت تو تمایل داردبی تو چندیست که در کار زمین حیرانممانده ام بی‌تو چرا باغچه ام گل داردشاید این باغچه ده قرن به استقبالتفرش گسترده و در دست گلایل دارد

Profile picture of ‌محدثه فراهانی‌
امام زمانم، کاش تو بیایی که زمین و آدمیانش، خیلی گرفتارند..#امام_زمان #بیعت

Profile picture of ‌معین زرینی‌
ما با می و مستی سر تقوی داریمدنیا طلبیم و میل عقبی داریم کی دنیی و دین هر دو بهم ایدراست اینست که ما نه دین نه دنیی داریم#ابوسعید

Profile picture of ‌معین زرینی‌
با یاد تو با دیدهٔ تر می‌آیم وز بادهٔ شوق بی‌خبر می‌آیم ایام فراق چون بسر آمده است من نیز به سوی تو به سر می‌آیم #ابوسعید

Profile picture of ‌مادربزرگ‌
تبریک عرض میکنیم؛به احیاگر حق امیرالمومنینﷺو منتقم خون سیدالشهداﷺ؛آقا صاحب الزمان‌عجل‌الله‌فرجه؛خوشحالیم که در عصر امامت اوبه دنیا‌ آمده‌ایم،و انشاالله که هدیه‌ی این عید و شروع امامت به مادیدن ظهور ایشان باشد.#اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج

Profile picture of ‌MAHDI‌
زندگی کردن من مردن تدریجی بودآنچه جان کند تنم، عمر حسابش کردم"فرخی یزدی"

Profile picture of ‌امید رستمی زاده‌
سنگیم و به دست او تراشیده شدیمسیبیم که با گناه او چیده شدیمدر پرتوِ آفتاب پنهان بودیمشب آمد و با تلسکوپش دیده شدیمامید رستمی‌زاده #رباعی

Profile picture of ‌بنت الحیدر....🕊‌
و تو ای عزیز منبشنــو از دلــ♡ـاین گوهـرِ یکـدانه‌ی خلقت که نصیب مخلوقی جز انســان نشد!ارزشمند‌ترین داراییِ آدمی در وجودش...مبادا زِ خاطرت برود که هیچ عشــقی جز معبودت و دوستدارِ معبودت، لایق این دل نیست...:)🌿