Profile picture of ‌مهدی پورحسین‌
«آن صبر که در حوصله ی غیر نگنجددر ماست که خارج بود از طاقت ایوب.»- حاجب شیرازی.

Profile picture of ‌دو  خط شعر‌
حافظ، قلمِ شاهِ نجف، مُقسم رزق استاز بهر معیشت مکن اندیشهٔ باطل...#یاعلی

Profile picture of ‌ثنا ستوده نژاد 🇮🇷🇮🇷₁₂₈‌
غدیر خم آبی بودکه با عـلــی دریا شد شبیه قنبر شدم یار مرا طالب شد من سگ اصحاب شدم عــلـی مرا طالب شد...#یاعلی #مداحی #حسین_طاهری #امیرالمومنین
3 MB

Profile picture of ‌علی فندرسکی‌
شعر جدیدم فصل آمدن است.#دلنوشته#انتظار#امام‌زمان#امام‌شهید#امام_زماناصلاحیه: از دوردست دیدم که باغبان باغی از گل‌های پژمرده رفت.

Profile picture of ‌اقلیم عقیل‌
قلم آمد به دستم تا بگویم از غم هجرانکه نتوان شرح این درد نهان را با زبان گفتن#سيدعقيل_ابراهيمي#قلم_عقیل

Profile picture of ‌Taherian23‌
⚘️با هیچ‌کس به کشتنِ من مشورت مکنترسم خدا نکرده پشیمان کند تو را #فروغی_بسطامی#شعر #غزل

Profile picture of ‌مَهموم.‌
محبت آتشی در جانم افروختکه تا دامان محشر بایدم سوختعجب پیراهنی بهرم بریدیکه خیاط اجل می‌بایدم دوخت#باباطاهر

Profile picture of ‌اَلسینـ شنونده‌
كاش زندگي روي خوشش را با طلوعت نشانمان دهدالسَّلامُ عَلَيْكَ يا مَوْلايَ، سَلامَ مُحِبٍّ مُشْتاقٍ إِلَيْكَ🕊️

Profile picture of ‌متینا‌
🖇️❤️‍🔥من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه#فاضل‌نظری

Profile picture of ‌متینا‌
💔📨من دهان باز نکردم که نرنجی از منمثل زخمى که لبش باز به لبخند، نشد#فاضل‌نظری

Profile picture of ‌Fadakari‌
واژه ها را با وسواس کنار هم میگذارم می خواهم شعری بسازم برای توناگهان باد می وزد موهایت،و واژه ها آشفته می شوندشعر می شوند...

عمری پیِ آنند بگویند که حق است خلیفهعمری پیِ اینیم بگوییم که این مرد خدا نیست#امیرالمومنین
711 KB

Profile picture of ‌نَجـوٰایِ شَـب‌
نمی گویی و می سوزی ، نمی جویی و می خواهیبه باطن تشنه عشق و به ظاهر غرق حاشايی

Profile picture of ‌فاطمه ناصری‌
شدہ احساس ڪنے هست ولے نیست ڪسیدم‌به‌دم در تب یڪ حالت مبهم باشیغرق رویاے ڪسے باشے و یادت نڪندتو ولے در طلبش شهره‌ے عالم باشی🌱🕊️🌾

تا روز حشر هر چه بگویم علی کم استقرآن بی علی، ثمرش ابن ملجم است...#امیرالمومنین

Profile picture of ‌مژده‌
به دادِ من بِرس،ای عشق،بیش از این مَپْسَندکه زندگانیِ من، صَرفِ خورد و خواب شود*صائب تبریزی#شعر