خداونداجسم من قفس روح من است.درب این قفس را باز کنتا روحم پرواز کندو در آسمان ملکوتت پرواز کند.ای عشق من ای خدای مندلم برایت تنگ شده استپس مرا به خودت برسان...عشق اول و آخرم امید به عدالت خدا 🤲 آمین…Show more
🔴اللهمَّ اجْعَل قائدنا و سَیدنا السَیّد مجتبی الخامنه ای فی دِرعِکَ الحَصینَةِ الَّتی تَجْعَلُ فیها مَن تُرید🤲#جانم فدای رهبراین مقتدای دلبرآیت الله سیدمجتبی حسینی خامنه ای🥀1 MB
از چشمِ تو افتاد به جانم تبِ بارانپیچید به هر ثانیهام عطرِ بهارانیک عمر اگر فاصله باشد میانِ مانامِ تو مرا میکشَد از مرگِ زمستان
ظاهراً امضایِ تقدیرم، به دستانِ تو بوداولین اقرارِ من، «آری» به زندانِ تو بودکعبه هم یک روز فهمید از طوافش خستهامچون مدارِ گردشِ من، دورِ مژگانِ تو بود#حمیده_نظری
@tahura3hروزی رسانِ زندگي ما رقيـــه است..چقدر شبیه نوه آقاست 🥹💔#زهرا_کوچولو #ایران #یا_رقیه #یا_لثارات_الخامنهای #باید_برخاست1 MB
گفتند یافت مینشود جستهایم ماگفت آنک یافت مینشود آنم آرزوست#به_وقت_دلتنگی
زین همرهان سست عناصر دلم گرفتشیر خدا و رستم دستانم آرزوستدی شیخ با چراغ همیگشت گرد شهرکز دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست#دلنوشته
به روزِ واقعه، تابوتِ ما زِ سرو کنیدکه میرَویم به داغِ بلندبالایی#خواجهشمسالدینمحمدشیرازی
🔴مصطفی راغب:جمعیت عجیبی درمشهددیدم،خدابه هرکسی هم چین عزتی نمیده،پاکترین،خالصترین رهبر دنياازهمه مهمتر هنرمندترین،روشن فکرترین چهره ی برجسته دنیااز دست دادیم،ازکودکی ایشون دوست داشتم،اینروزهابه عمق دوست داشتنم اضافه شدتاسف برای کسانیکه هزینه،این بزرگواردرچشم جهان انسان بدی جلوه عزت،ذلت دست خدا
مهمان دلم باش، دلم جای بدی نیستاین خانه به غیر از تو سرای احدی نیست...🤍:)
امشب از باده خرابم کن و بگذار بمیرمغرق دریای شرابم کن و بگذار بمیرمزندگی تلختر از زهر بوَد گر تو نباشیبعد از این مرده حسابم کن و بگذار بمیرم. :) 🌱
رفت و غزلم چشم به راهش نگران شد.. #رهبر_شهید #باید_برخاست #آقای_شهید_ایران #یالثارات_الحسین_ع639 KB