«آن صبر که در حوصله ی غیر نگنجددر ماست که خارج بود از طاقت ایوب.»- حاجب شیرازی.
غدیر خم آبی بودکه با عـلــی دریا شد شبیه قنبر شدم یار مرا طالب شد من سگ اصحاب شدم عــلـی مرا طالب شد...✨#یاعلی #مداحی #حسین_طاهری #امیرالمومنین3 MB
شعر جدیدم فصل آمدن است.#دلنوشته#انتظار#امامزمان#امامشهید#امام_زماناصلاحیه: از دوردست دیدم که باغبان باغی از گلهای پژمرده رفت.
قلم آمد به دستم تا بگویم از غم هجرانکه نتوان شرح این درد نهان را با زبان گفتن#سيدعقيل_ابراهيمي#قلم_عقیل
⚘️با هیچکس به کشتنِ من مشورت مکنترسم خدا نکرده پشیمان کند تو را #فروغی_بسطامی#شعر #غزل
@Mahmum10110hمحبت آتشی در جانم افروختکه تا دامان محشر بایدم سوختعجب پیراهنی بهرم بریدیکه خیاط اجل میبایدم دوخت#باباطاهر
كاش زندگي روي خوشش را با طلوعت نشانمان دهدالسَّلامُ عَلَيْكَ يا مَوْلايَ، سَلامَ مُحِبٍّ مُشْتاقٍ إِلَيْكَ🕊️
واژه ها را با وسواس کنار هم میگذارم می خواهم شعری بسازم برای توناگهان باد می وزد موهایت،و واژه ها آشفته می شوندشعر می شوند...
@DoKhatSher13hعمری پیِ آنند بگویند که حق است خلیفهعمری پیِ اینیم بگوییم که این مرد خدا نیست#امیرالمومنین711 KB
@Njvaa13hنمی گویی و می سوزی ، نمی جویی و می خواهیبه باطن تشنه عشق و به ظاهر غرق حاشايی
شدہ احساس ڪنے هست ولے نیست ڪسیدمبهدم در تب یڪ حالت مبهم باشیغرق رویاے ڪسے باشے و یادت نڪندتو ولے در طلبش شهرهے عالم باشی🌱🕊️🌾
@DoKhatSher14hتا روز حشر هر چه بگویم علی کم استقرآن بی علی، ثمرش ابن ملجم است...#امیرالمومنین
@Zendegikon14hبه دادِ من بِرس،ای عشق،بیش از این مَپْسَندکه زندگانیِ من، صَرفِ خورد و خواب شود*صائب تبریزی#شعر