Profile picture of ‌امیرحسین | خادم العباس🖤🚩‌
از چشمِ تو افتاد به جانم تبِ بارانپیچید به هر ثانیه‌ام عطرِ بهارانیک عمر اگر فاصله باشد میانِ مانامِ تو مرا می‌کشَد از مرگِ زمستان

Profile picture of ‌حمیده نظری‌
ظاهراً امضایِ تقدیرم، به دستانِ تو بوداولین اقرارِ من، «آری» به زندانِ تو بودکعبه هم یک روز فهمید از طوافش خسته‌امچون مدارِ گردشِ من، دورِ مژگانِ تو بود#حمیده_نظری

Profile picture of ‌Fh YM‌
«حسرت» [•••سال‌هاست که در غمِ کربلا داغداریم و ذکر انتقام بر لب داریم؛ اما چگونه با خود کنار بیاییم که شاهدِ شهادتِ مظلومانه‌ی امامی دیگر بودیم درد این است که اگر ما گونه‌ای دیگر بودیم، شاید امروز آقای ما در میانِ ما بود… این روایتِ حسرت است برای آنکه لیاقتش را نداشتیم.•••]

Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
🔴مصطفی راغب:جمعیت عجیبی درمشهددیدم،خدابه هرکسی هم چین عزتی نمیده،پاکترین،خالصترین رهبر دنياازهمه مهمتر هنرمندترین،روشن فکرترین چهره ی برجسته دنیااز دست دادیم،ازکودکی ایشون دوست داشتم،اینروزهابه عمق دوست داشتنم اضافه شدتاسف برای کسانیکه هزینه،این بزرگواردرچشم جهان انسان بدی جلوه عزت،ذلت دست خدا

Profile picture of ‌دو  خط شعر 🏴‌
خوش آن زبان که شب و روز یاعلی گویدبه هر بهانه سخن گفت، با علی گوید#یاعلی

Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
🔴🏴ولی تو مشهد یکی بیشتر از همه منتظر آقاست😭😭#رهبرشهیدم😭😭

Profile picture of ‌آستان مقدس علوی‌
عمه رسید و گفتم علیکن باالفراریعنی کسی ز آل‌پیمبر حیا نکرد

Profile picture of ‌یادداشت های آقا معلم‌
اقای شهید ایران معلم بزرگ شهید ایران

Profile picture of ‌Blue Princelet‌
بسم الله الرّحمن الرّحیم «در التجاء به صدرنشین سریر رضا حضرت علی بن موسی الرضا علیه السلام»

Profile picture of ‌فدایی رهبر🇮🇷‌
🔻دارالذکر، آرامگاه ابدی رهبر شهید 🪽🪽🪽🪽🪽🪽🪽🪽🪽🪽از این به بعد قرار ما نه در حسینیه بلکه در حرم رضوی (ع) در دارالذکر است........:) 💔😭💔😭#رهبر_شهیدم #باید_برخاست

Profile picture of ‌دو  خط شعر 🏴‌
مرد تنهای اسیران شده باشی، سخت است...#محرم#امام_سجاد

Profile picture of ‌سیدرضا موسوی‌فاضل✔️‌
✍️ یاداشت؛🟢 «از خروشِ فرات تا وداع مشهد؛ روایتِ بدرقهٔ یک آرمان در پیکرهٔ امت» از خروشِ فرات در خاکِ عراق، تا تلاطمِ خیابان‌های تهران و هق‌هقِ بی‌قرارِ قم؛ تشییعِ تو، تنها بدرقه یک پیکر نبود؛ رفراندومِ بزرگِ «امت واحده» بر سرِ پیمانِ عاشورایی بود.ما دیدیم که چگونه مرزها در حضورِ پرچمِ مقاومت

Profile picture of ‌محمد وحید کریم‌بیکی‌
فرمانده این سپاه رفته استاز منظره‌ی نگاه رفته استتهران و قم و عراق و #مشهدشش روز تمام راه رفته استبر دست ملازمان سلطانتا مضجع پاک شاه رفته استمردم نگران او نباشید!آقا به #پناهگاه رفته است✍️محمد وحید کریم‌بیکی"یاسین"

Profile picture of ‌شاهین‌
توصیف پدر از یک فرزند

Profile picture of ‌العبد‌
آمده ای #شاه، پناهش دهی...خسته‌ی راه آمده، راهش دهی!فکر می‌کردم #تشییع آقا سخت‌ترین کار عمرم بود تا اینکه به نماز #لیلة‌الدفن رسیدم...عاخه خدایا من چرا هنوز زنده‌ام؟!😭دیگه قراره بیشتر از همیشه، دلمون برای #مشهد تنگ بشه و رواق #دارالذکر، اشک‌هایی رو خواهد دید که از فراق می‌سوزن!#باید_برخاست

Profile picture of ‌عینــنون 🎒🇮🇷‌
سپیدی بدرقه ره سرخ #قائداز من ِ بی سر و پای خاک بر تنکه عمری برعلیه او هم قدم زدم و هم قلم دلتنگ مهِ منیر خراسانم آقا حلالم کن شرمسار زِ نور اهورایی تو آقا حلالم کنچه روزها که چَریدم در توهم بر علیه تو وای بر من از لطف تو بر میهنمآقا حلالم کن.