Profile picture of ‌معین زرینی‌
همه در جام بماندیم مدام اثر گرد ره یار کجاستگشت عطار در این واقعه گم اندرین واقعه #عطار کجاست

Profile picture of ‌راز رضایی 🚩🚩‌
بین انبوهے از تفاوت‌ها شاعران درد مشترڪ دارند مثل ظرفے عتیقہ زیبایندمنتهے از درون ترڪ دارند ...#رویا_ابراهیمے‎@user176918787054 ‎@user171083721257 ‎@Mrahimis ‎@velayat68 ‎@Ehsan_Gh ‎@Mastur110 ‎@Khob_110 ‎@Omidi88 ‎@Khanoom_alef ‎@Zahradavoodi25 ‎@Sabamn ‎@s_ardini ‎@saree_khanoom ‎@S_o_h_a

Profile picture of ‌🇮🇷 مژده‌
آمدی طبعم شکوفا شد،بهارانی مگر؟! صورتم شد خیسِ خیس از شوق،بارانی مگر؟! آمدی و هر خیال دیگری غیر از تو راپیشِ پایت سَر بُریدم،عید قربانی مگر؟! #شعر#عید_قربان

Profile picture of ‌فاطمه جهانبخشی‌
ای کاش که بیدار شوم باز تو باشی...بی آنکه نخی مو زِ سَرَت کم شده باشد!- سید اعظم حسینی.

Profile picture of ‌العبد‌
#روز_عرفه ما یکی از بزرگ‌ترین و نخبه‌ترین فرماندهان #سپاه رو از دست دادیم...یار دیرین #حاج‌قاسم، حاج احمد #کاظمی عزیز♥️انقدر دلتنگ یاران شهیدش بود که عرفه به دیدارشون رفت...خدا ما رو هم به این جمع ملحق کنه به حق این روز بزرگ!🕊️#اللهم_عجل_لولیک_الفرج #رهبر_شهیدShow more

Profile picture of ‌Sh H‌
تنها من نیستم که در این خانه غریبمخانه در غربت یک محلهمحله در غربت یک شهرشهر در غربت یک سر زمین سرزمین در غربت جهانو جهان نیز در غربت زمانه غریب است»

ما ابد در پیش داریم»

بخوان که زن از رنج هایش قوی تر است.

هرچه او بیدار تر پر درد تر ...

Profile picture of User
کاش می‌شد غصه‌هامون مثل فرشای حرم لوله کنیم و بیاریم وسط صحن انقلاب پهن کنیم. اونوقت شما دستی روشون بکشین و بگین: «اینو بزار همین‌جا بمونه. نمی‌خواد با خودت ببریش...»✍🏻 پردیس قاسمیان

Profile picture of ‌کماندار‌
دنیا خوش است و مال عزیز است و تن شریفلیکن رفیق برهنه چیزی مقدم است #سعدی

Profile picture of ‌انجمن شاعران شعر و ادب فارسی‌
گذری در فرهنگ و ادب ایرانیان 🌱سعدی٫٫ بنی آدم اعضای یک پیکرند که در آفرینش ز یک گوهرند ٫٫

Profile picture of ‌بنفشــ🦋ــه بانـــــو🍃‌
خــــدا میگه:فکر بیش از حد آرامشتو از بین میبرهدعا کن و بقیه اش رو بسپر به من...🌱🌻🧕🏻🍃📱📸

Profile picture of ‌خمینیِ صغیر‌
خدایا! سختی و گرفتاری که از من دور کرده و باز داشتی، بیشتر بود از تندرستی و خوشی که برایم آشکار شد. #عرفه

Profile picture of ‌فاطیم‌
‏خير پيش و از على اكبرت بلا به دور...‏يا اباعبدالله💔‏⁧‫#کربلا‬⁩#علی_اكبر#عرفه

Profile picture of ‌مُحَمَّدْطٰاهٰا بٰاقِریْ ☫‌
تو لحظه لحظه شکوهی تو سربلند تو کوهی!به قطعه قطعهٔ جسمت سلام گریه نکردمبرایت ای غزل ناتمام گریه نکردمحرارت غم تو در رگان من فوران کردبرای یافتن التیام گریه نکردمبرای دادن تسکین به خویش یا ز تحیّردو دل شدم که برای کدام گریه نکردم؟…Show more