Profile picture of ‌سین. اکبری‌
چالش #حجاب!چیزی که مربوط به امسال و پارسال نیست! از بعد از انقلاب وجود داشت و بعد از جنگ و دور شدن از آن معنویت دوره جنگ، دوباره به چشم آمد.ببینید همسر #شهید‌ـ‌شیرعلی‌ـ‌سلطانی هم تنها چند سال بعد از جنگ و در مراسم افطاری سالانه که در خانه شهید برگزار می‌کرد چطور با آن درگیر می‌شود!

Profile picture of ‌زهره دیوانی 🎒‌
گرَت ای‌دوست بوَد دیدهٔ روشن‌بین به جهانِ گذران تکیه مکن چندین نه بقایی‌ست به اسفندمَه و بهمننه ثباتی‌ست به شهریور و فروردین#پروین_اعتصامی

Profile picture of ‌مهدی پورحسین‌
«آن صبر که در حوصله ی غیر نگنجددر ماست که خارج بود از طاقت ایوب.»- حاجب شیرازی.

Profile picture of ‌دو  خط شعر‌
حافظ، قلمِ شاهِ نجف، مُقسم رزق استاز بهر معیشت مکن اندیشهٔ باطل...#یاعلی

Profile picture of ‌علی فندرسکی‌
شعر جدیدم فصل آمدن است.#دلنوشته#انتظار#امام‌زمان#امام‌شهید#امام_زماناصلاحیه: از دوردست دیدم که باغبان باغی از گل‌های پژمرده رفت.

Profile picture of ‌Taherian23‌
⚘️با هیچ‌کس به کشتنِ من مشورت مکنترسم خدا نکرده پشیمان کند تو را #فروغی_بسطامی#شعر #غزل

Profile picture of ‌Fadakari‌
واژه ها را با وسواس کنار هم میگذارم می خواهم شعری بسازم برای توناگهان باد می وزد موهایت،و واژه ها آشفته می شوندشعر می شوند...

Profile picture of ‌مژده‌
به دادِ من بِرس،ای عشق،بیش از این مَپْسَندکه زندگانیِ من، صَرفِ خورد و خواب شود*صائب تبریزی#شعر

Profile picture of ‌ܩحܩܥ‌ ܩܣܥ‌ܨ‌
چایت را بنوش نگران فردایت نباشاز گندم زار من و تو مشتی کاه میماند برای بادها..

Profile picture of ‌آستان مقدس علوی‌
علی اسد‌الله، علی ولی‌الله، علی عین‌الله علی سرّالله، علی نور‌الله، علی شمس‌الله#امیرالمومنین

Profile picture of ‌دو  خط شعر‌
شد أباالکوثر! به کوریِ همان چشمانِ شورجاهلیت شد به جایِ دختران، زنده به گور#امت_احمد

Profile picture of ‌امیر فریدنیا‌
بس بگردید و بگردد روزگاردل به دنیا در نبندد هوشیارای که دستت می‌رسد کاری بکنپیش از آن کز تو نیاید هیچ کارآنچه دیدی بر قرار خود نماندواین چه بینی هم نماند بر قراراین همه هیچ است چون می‌بگذردتخت و بخت و امر و نهی و گیر و دارنام نیکو گر بماند زآدمیبه کاز او ماند سرای زرنگار…Show more

Profile picture of ‌TeacherAli 🇮🇷‌
تنها حنجره‌ی ساز است که از «عشق» بی‌پروا سخن می‌گوید💙#عشق #گیتار #ساز

Profile picture of ‌انجمن شاعران شعر و ادب فارسی‌
در حقیقت این را به شما می‌گویم:اگر دانه‌ی گندمی که روی زمین افتاده نمیرد، تنها خواهد ماند؛اما اگر خود را فدا کند، محصول فراوانی خواهد داد 🌾🌱انجیل یوحنا: 24-12و همانا کسی که خود را فدا کرد تا آدمیان را به فراوانی عقل و خرد و معرفت برساند ...#امام_شهید💔#حضرت_عشقShow more