از چشمِ تو افتاد به جانم تبِ بارانپیچید به هر ثانیهام عطرِ بهارانیک عمر اگر فاصله باشد میانِ مانامِ تو مرا میکشَد از مرگِ زمستان
ظاهراً امضایِ تقدیرم، به دستانِ تو بوداولین اقرارِ من، «آری» به زندانِ تو بودکعبه هم یک روز فهمید از طوافش خستهامچون مدارِ گردشِ من، دورِ مژگانِ تو بود#حمیده_نظری
🔴مصطفی راغب:جمعیت عجیبی درمشهددیدم،خدابه هرکسی هم چین عزتی نمیده،پاکترین،خالصترین رهبر دنياازهمه مهمتر هنرمندترین،روشن فکرترین چهره ی برجسته دنیااز دست دادیم،ازکودکی ایشون دوست داشتم،اینروزهابه عمق دوست داشتنم اضافه شدتاسف برای کسانیکه هزینه،این بزرگواردرچشم جهان انسان بدی جلوه عزت،ذلت دست خدا
@nasrinlran12h🔻دارالذکر، آرامگاه ابدی رهبر شهید 🪽🪽🪽🪽🪽🪽🪽🪽🪽🪽از این به بعد قرار ما نه در حسینیه بلکه در حرم رضوی (ع) در دارالذکر است........:) 💔😭💔😭#رهبر_شهیدم #باید_برخاست
✍️ یاداشت؛🟢 «از خروشِ فرات تا وداع مشهد؛ روایتِ بدرقهٔ یک آرمان در پیکرهٔ امت»⬛ از خروشِ فرات در خاکِ عراق، تا تلاطمِ خیابانهای تهران و هقهقِ بیقرارِ قم؛ تشییعِ تو، تنها بدرقه یک پیکر نبود؛ رفراندومِ بزرگِ «امت واحده» بر سرِ پیمانِ عاشورایی بود.ما دیدیم که چگونه مرزها در حضورِ پرچمِ مقاومت
@im_staar18hآمده ای #شاه، پناهش دهی...خستهی راه آمده، راهش دهی!فکر میکردم #تشییع آقا سختترین کار عمرم بود تا اینکه به نماز #لیلةالدفن رسیدم...عاخه خدایا من چرا هنوز زندهام؟!😭دیگه قراره بیشتر از همیشه، دلمون برای #مشهد تنگ بشه و رواق #دارالذکر، اشکهایی رو خواهد دید که از فراق میسوزن!#باید_برخاست