Profile picture of ‌شرقیِ مخمَّر‌
@amiini20 May 2026
هی یه چیزایی خراب میشه...
1 MB

Profile picture of ‌Sajad Parvaneh‌
@sajadparvaneh18 May 2026
محتوای خوابایی که میبینم اگه مثل منی بازنشر نکنی دوباره میبینش...🙃😬🫠#ترسناک #ترند #دیده_شدن #خواب
35 MB

Profile picture of ‌🇮🇷 Hamid Az‌
@Hamidaz18 May 2026
واقعیت تلخ ایرانیان خارج 💀#مهاجرت #ایران #جنگ #مرگ_بر_اسرائیل #اینترنت
10 MB

Profile picture of ‌دریا‌
هر بار میبینمش نمیتونم نخندم😂#طنز#صداسیما
1 MB

Profile picture of ‌امیر کلام‌
@Ameerekalam18 May 2026
یاعلی نام تو بردم...
1 MB
Profile picture of ‌علی فرید‌
علی فرید

@Ali_Farid  •  16 May 2026

بهترین شعری که برای مولا تا حالا شنیدی .

Profile picture of ‌مرعاد کریم‌
🎞 جا داره این فیلم از سخنان رهبر شهید، امام خامنه‌ای را بطور روزانه در تمامی فضای مجازی آنقدر منتشر کنیم تا به دست همه‌ی مردم و خواص جامعه برسه..!
7 MB

Profile picture of ‌راز رضایی 🚩🚩‌
@Raz_rezaeii17 May 2026
یک کار بر خارجی با بارگذاری این فیلم نوشته است: This is the kind of move Iran pulled off all by itself against America, Israel, and the Arab states.این همان کاری بود که ایران یک تنه با امریکا، اسرائیل و اعراب کرد#مرگ_بر_اسرائیل#مرگ_بر_آمریکا#مرگ_بروطنفروش_خائن#ایران_قوی‌
1 MB

Profile picture of ‌RobertKoch ™️‌
@HarrySTrueMan17 May 2026
گر ایران زمین بختیاری نداشت گمانم که از بخت یاری نداشتساز کرنای هخامنشی #لر #غیرت #ایرانی #ایران #جنگ #اینترنت#اصالت #فرهنگ #تمدن Stoneage My ass Little Don. FAFOیه مو از لرا کسی کنده باشد تا نفس داریم فراموش نمیکنیم اقای ترامپ. وطنپرست مثل کوه#رضا_رخشان🫡🩵 تنها نیستی گووووو بووووم🤌Show more
22 MB

Profile picture of ‌یکتا الهی🖤‌
@Elahiyekta16 May 2026
چرا کشتیش؟چون فالوم داشت ولی صفحمو چک نمیکرد😔🤝🔪
236 KB

@Elahiyekta16 May 2026
ویراستی بهم ثابت کرد آدمارو از روی پروفایلشون قضاوت نکنم😂😔یه زمانی تحلیل شخصیتام از روی پروفایل ۱۰ از ۱۰ بود الان اینجوریم که:
106 KB

@Elahiyekta15 May 2026
هوا هر یه درجه که بالا میره دلم میخواد یه تابستون فن قربونی کنم/:
197 KB

Profile picture of ‌یاسین مداحی✅‌
@Yasinmaddahi15 May 2026
ظهر جمعه یه همچین ته‌دیگی می‌چسبه😭😋😍کی دلش خواست؟😋🤤
4 MB

@Ameerekalam14 May 2026
نباشد جانشین مصطفی جز فاتح خیبربرادر نیست احمد را کسی جز ساقی کوثر #غدیری_ام #چالش
2 MB
یه #چالش میخوام راه بندازمهرکسی فیلم یا عکسی مربوط به امام علی (ع) داره بهترینشو نقل قول کنهخودم این:
2 MB

@Ameerekalam13 May 2026
هم ابتدای خلقت و هم انتها علی عالیجناب شد لقب مرتضی علی
388 KB
یه عکس از شمایل مولامون امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب (علیه السلام) یا یه بیت شعر از ایشون نقل قول کنید ویراستی خوشگل بشه.از بقیه هم خواهشمندم پست های مربوط به مولا رو بازنشر بزنن#نقل‌قول#بازنشر#چالش

Show this thread

Profile picture of ‌REZA🎒 Mousavi‌
@REZAIRANI13 May 2026
اینا چیه من درست میکنم 😅بهرحال امیدارم به درد یکی بخوره ...#انگیزشی #راز #راز_دار #چالشی #کلیپ #مذاکرات #عمان #پاکستان #ایران #امریکا #جمهوری_اسلامی_ایران #خلیج_فارس
21 MB