#اربعین_همراه_شهدا#کربلا#میناب_۱۶۸#شهدای_دانش_آموز_میناب#پوستر#بصیرت_گرافیhttps://eitaa.com/BasiratGraphi
eitaa.com
ایتا - بصیرت گرافی
پیام رسان ایرانی ایتا Eitaa
@sarbazegomnam312bealave121 July 2026روضه ی اصلی امام حسن چیه؟ تا حالا برای روضه امام حسن گریه کردی؟💔😭نماهنگ آه یوماهامین قدیم
@Arashmida21 July 2026🔴رهبر شهید🏴جون ما با داغ تو به لب رسید ...😭😭▪️تصاویری از حضور پرشکوه مردم در بدرقه تاریخی رهبر شهید ایران #کلیپ #باید_برخاست29 MB
@Arashmida21 July 2026🔴فرمانروای سرزمینم یا رقیهاسم قشنگ و دلنشینم یا رقیهمیگم رقیه و میگه سقا🏴بگو بعدش سلاماللهعلیهاملیکه بهشت و خاک و دریابا یه نگاش روزی میده به دنیا#شور📺#حسین_طاهری🎙#شهادت_حضرت_رقیه(سلام الله علیها)💔24 MB
@Arashmida21 July 2026توسل به حضرت رقیه سلاماللهعلیهاحجت الاسلام👇#مومنی🎙#سخنرانی🔊#شهادت_حضرت_رقیه(س)💔3 MB
@FatimMedia21 July 2026مانده بودم بدهم دل به علی یا به حسندیدم اصلا گره خورده دلِ مولا به "حسن" #امام_حسن
@DoKhatSher21 July 2026پارههای جگرت روی زمین است ولیداغِ آن کوچهٔ باریک تو را پیرت کرد#امام_حسن415 KB
@Imamalinet_fa21 July 2026امام حسن علیهالسلام فرمود:«جبرئیل از راست و میکائیل از چپ، امیرالمؤمنین علیهالسلام را همراهی میکردند.»این همراهی، گواه ولایت تکوینی امیرالمؤمنین علیهالسلام است.بحارالانوار، ج۴۳، ص۳۶۲#امام_حسن
@resaneharbaen21 July 2026📌خدمترسانی رسمی به زائران اربعین در مرزهای خوزستان از چه زمانی آغاز میشود؟🔹خدمترسانی رسمی به زائران اربعین حسینی در مرزهای خوزستان از فردا چهارشنبه با برگزاری آیین به اهتزاز درآمدن پرچم خدمت سیدالشهدا(ع) در مرز شلمچه آغاز میشود و یک روز بعد نیز در مرز چذابه کلید خواهد خورد.
@resaneharbaen21 July 2026📌 پیشبینی وضع هوای ۲۴ ساعت آینده پایانههای مرزی و شهرهای زیارتی (ویژه ایام اربعین)🆔 @resaneharbaen8 MB
@Imamalinet_fa21 July 2026امام حسن علیهالسلام فرمود:«من، فرزند بشارتدهنده و بیمدهندهام؛ فرزند کسی که به اذن خدا، دعوت میکرد.»بحارالانوار، ج۴۳، ص۳۶۲#امام_حسن1 MB
@Khademalabas21 July 2026- 🖤آه من الفراقمرتضی بابمن ایرانمو تو عراقیمحمد حسین پویانفر
@SM_ghaffari21 July 2026❤️ خدایا این چه عشق مقدسی است در همه دلهای کوچک و بزرگ...#اربعین ما را هم بطلب آقا... 😭🌤 اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج 🌤#خورشید_مغرب در ایتا(اصلی)، بله، روبیکا:@westsun_ir4 MB
@Ameerekalam21 July 2026📜امام حسین (علیهالسلام) در سوگ برادرش امام حسن فرمود:✨در غم شهادت تو زنده ماندم، اما بیشتر از هر وقتی مشتاق مرگم....📚 ابن شهرآشوب، ج۴، ص۴#امام_حسن#کریم_اهلبیت886 KB
@Imamalinet_fa21 July 2026امام حسن علیهالسلام فرمود:«خداوند در قرآن فرموده: ثواب هر کار نیکی را زیاد میکنیم. «حسنه»، دوستی ما اهلبیت است.»بحارالانوار، ج۴۳، ص۳۶۲
@SM_ghaffari21 July 2026🖤اگر عمرمون هم کم بود!بذار این کم مون دم در این خونه به نوکری اهل بیت (علیهم السلام) بگذره... 😭😭😭#اربعین
@resaneharbaen21 July 2026📌برقراری مجدد پروازهای ایلام - مشهد در آستانه اربعین🔹مدیر فرودگاه شهدای ایلام از برقراری مجدد پروازهای مسیر مشهد - ایلام - مشهد خبر داد و گفت: این مسیر با هدف تسهیل تردد زائران اربعین حسینی و پاسخ به تقاضای سفر از شرق کشور به عتبات عالیات راهاندازی شده است.🆔 @resaneharbaen
@resaneharbaen21 July 2026📌ثبت بیش از ۵۰۰ هزار تردد در مرزهای خوزستان طی یک ماه اخیر🔹مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای خوزستان از ثبت ۵۰۰ هزار و ۴۱۱ تردد مسافر ایرانی و خارجی در پایانههای مرزی شلمچه و چذابه از ۲۶ خرداد تا ۲۹ تیرماه خبر داد.🔹حدود ۷۸ درصد این ترددها در مرز شلمچه به ثبت رسیده است.🆔 @resaneharbaen
@resaneharbaen21 July 2026📌ستار هاشمی: اینترنت رایگان در بیش از ۱۰۰ نقطه مسیر اربعین ارائه میشود/ پستبانک مأمور تأمین ارز زائران اربعین شدادامه خبر در روبیکا https://rubika.ir/resaneharbaen/BIECBICAJIIBCAAE
@Yasin_moghaddam21 July 2026دیگه ندارم من به زندگی میلیعمه نگاهم کن عوض شدم خیلی #حضرت_رقیه #جنگ #تنگه_هرمز #ایران #اربعین #امام_شهید3 MB