Profile picture of ‌آستان مقدس علوی‌
اعلام کن این حکم خداوند غدیر استبعد از تو علی بر همه خلق امیر است#TheGreatNews
5 MB

Profile picture of ‌fatemeh.rzi‌
نمیدونم چطور بگم، ولی حدیثِ کساء خیلی قشنگه ،من بیشتر حدیثِ کساء را تماشا می‌کنم.مثل یک فیلم عاشقانه زیبا.یک صحنه هایی را هم هی می‌زنم عقب و دوباره می‌بینم.مثل آن یک لحظه درنگ قشنگ او!« وَصِرْتُ اَنْظُرُ اِلَیْهِ وَاِذا وَجْهُهُ یَتَلَالَؤُ کاَنَّهُ الْبَدْرُ فی لَیْلَةِ تَمامِهِ وَکمالِهِ »

Profile picture of ‌زهرا محمدی 🇮🇷🇦🇫‌
زندگیم جوری شده که شعری که هرروز شرح حالمه اینه:می‌روم خسته و افسرده و زارسوی منزلگه ویرانه‌ی خویشبه خدا می‌برم از شهر شمادل شوریده و دیوانه‌ی خويش...❤️‍🩹#فروغ_فرخزاد

Profile picture of ‌خانم جوان‌
دلگیرم از این مُردنِ تدریجی کم‌کم..#حامد_عسگری
768 KB

Profile picture of ‌خاموش‌
سلام بر آنهایی که شوق زندگی را از ما ربودندو همچنان درون قلبمان زندگی میکنند#دلنوشته
260 KB
Profile picture of ‌خاموش‌
خاموش

@Utoo5  •  1d

احساس میکنم که آهنگ ها، روحم را می خراشند.اما خودآگاهانه با شنیدنشان، وجودم را به سمت فروپاشی درونی می کشانم. شاید، تمایل به زندگی و یا دوست داشتن نیز از این نوع عواطف باشد.پی نوشت:آیا کسی هست که خویش را در انبوهی از دلبستگی ها پیدا کرده باشد؟

Profile picture of ‌𝒔𝒂𝒅𝒂𝒕_𝒉𝒔𝒊𝒏𝒊‌
دوستت دارم.امکان ندارد که این کلام را به زمان گذشته بیان کرد..#رهبر_شهید
996 KB

Profile picture of ‌خمینیِ صغیر‌
- بَد؟ این‌که با این آهنگ همزادپنداری کنی.- بدتر؟ این که کسی که با این آهنگ همزادپنداری می‌کنه اون رو برات بفرسته.
Koja Boodi
Mohsen Chavoshi

Profile picture of ‌کسری کرمی‌
به تعظیم مردم این زمانه اعتماد نکن!تعظیم آنان همانند خم شدندو سر کمان است که هرچه بهم نزدیکتر شوند تیرش کشنده‌تر است!👤جلال آل احمد

Profile picture of ‌حسین اعتمادی‌جم‌
نگویمت که #مَلِک شو، نه نیز #حیوان باشمیانه‌ای بگزین از طریق و #انسان باش#لاادری

Profile picture of ‌مینا شایان‌
_اونجا که نیما یوشیج میگه:_کسی سوال می‌کند به خاطر چه زنده‌ای؟+و من برایِ زندگی تو را بهانه می‌کنم♥️

Profile picture of ‌فاطمه امامیاری🇮🇷‌
یه چیزی بگم؟خوشبحال اونایی که غدیر نجفن :)
یه چیزی بگم؟خوشبحال اونایی که عرفه کربلان :)

Profile picture of ‌جلال‌
لطفا خرج خونه و دانشگاه و آینده بچه هاتون رو از #مستاجر نگیرید۸۰ متر خونس، چاه نفت نیست که :/#ایران_قوی

Profile picture of ‌غزلِ‌
آنان که خاک را به نظر کیمیا کنندآیا بُوَد که گوشهٔ چشمی به ما کنند

Profile picture of ‌یکتا الهی|HA‌
کفیل🪽❤️‍🩹گفتم که قانع می‌شوم تا در نجف ساکن شومقانع شدم ،دل شد غمین، آمد مشام اربعینگفتم دخیلت میشوم عباس، انتَ یا کفیلمن کشته ی وادی نشین در حسرت این اربعینهم در عراق و کاظمین هم سامرا هم در بقیع معشوق ها گم کرده ایم فکری نداریم ما جز ایندر قاب چشمم حک شده بارانِ ظهر کربلابر سینه ام من دو…Show more
بعد رفتن مدینه و کربلا و نجف؛شاید این جمعه،قرعه به نام مشهد است!؟🥲🕊️#س_ح

Profile picture of ‌فاطیم‌
‏میان معرکه ها باور علی، حسن است ؛‏گمان کنم که همه لشکر علی، حسن است...‏⁧‫#دوشنبه_های_امام_حسنی‬⁩#امام_حسن#کریم_ال_طه

Profile picture of ‌Norsaa‌
کاش آنقدری که من برای همه چیز احساس #مسئولیت می‌کردم و خودم را برای حل #مشکلات حوالی‌ام به آب و آتش می‌زدم، #جهان در قبال میزان #تلاش و دویدنی که داشتم #احساس مسئولیت می‌کرد.کاش لااقل هرکس به قدر تلاشی که داشت، از جهان سهم می‌برد...#نرگس_صرافیان_طوفان

Profile picture of ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܘ ܢ̣ߊ‌ࡅ߭ࡐ‌؛🪽محدودم‌
به‌ضریحِ توزدم بوسه‌، وفریادزدم؛ عِطر ِ انگور ِتودردکّه‌ی‌عطاری‌نیست🤍. #امیرالمومنین