اعلام کن این حکم خداوند غدیر استبعد از تو علی بر همه خلق امیر است#TheGreatNews
5 MB
اعلام کن این حکم خداوند غدیر استبعد از تو علی بر همه خلق امیر است#TheGreatNews5 MB
نمیدونم چطور بگم، ولی حدیثِ کساء خیلی قشنگه ،من بیشتر حدیثِ کساء را تماشا میکنم.مثل یک فیلم عاشقانه زیبا.یک صحنه هایی را هم هی میزنم عقب و دوباره میبینم.مثل آن یک لحظه درنگ قشنگ او!« وَصِرْتُ اَنْظُرُ اِلَیْهِ وَاِذا وَجْهُهُ یَتَلَالَؤُ کاَنَّهُ الْبَدْرُ فی لَیْلَةِ تَمامِهِ وَکمالِهِ »
زندگیم جوری شده که شعری که هرروز شرح حالمه اینه:میروم خسته و افسرده و زارسوی منزلگه ویرانهی خویشبه خدا میبرم از شهر شمادل شوریده و دیوانهی خويش...❤️🩹#فروغ_فرخزاد
@Utoo51dسلام بر آنهایی که شوق زندگی را از ما ربودندو همچنان درون قلبمان زندگی میکنند#دلنوشته260 KBاحساس میکنم که آهنگ ها، روحم را می خراشند.اما خودآگاهانه با شنیدنشان، وجودم را به سمت فروپاشی درونی می کشانم. شاید، تمایل به زندگی و یا دوست داشتن نیز از این نوع عواطف باشد.پی نوشت:آیا کسی هست که خویش را در انبوهی از دلبستگی ها پیدا کرده باشد؟
دوستت دارم.امکان ندارد که این کلام را به زمان گذشته بیان کرد..#رهبر_شهید996 KB
- بَد؟ اینکه با این آهنگ همزادپنداری کنی.- بدتر؟ این که کسی که با این آهنگ همزادپنداری میکنه اون رو برات بفرسته.Koja BoodiMohsen Chavoshi
به تعظیم مردم این زمانه اعتماد نکن!تعظیم آنان همانند خم شدندو سر کمان است که هرچه بهم نزدیکتر شوند تیرش کشندهتر است!👤جلال آل احمد
@Nitht1d_اونجا که نیما یوشیج میگه:_کسی سوال میکند به خاطر چه زندهای؟+و من برایِ زندگی تو را بهانه میکنم♥️
یه چیزی بگم؟خوشبحال اونایی که غدیر نجفن :)یه چیزی بگم؟خوشبحال اونایی که عرفه کربلان :)
@JaaalaL1dلطفا خرج خونه و دانشگاه و آینده بچه هاتون رو از #مستاجر نگیرید۸۰ متر خونس، چاه نفت نیست که :/#ایران_قوی
کفیل🪽❤️🩹گفتم که قانع میشوم تا در نجف ساکن شومقانع شدم ،دل شد غمین، آمد مشام اربعینگفتم دخیلت میشوم عباس، انتَ یا کفیلمن کشته ی وادی نشین در حسرت این اربعینهم در عراق و کاظمین هم سامرا هم در بقیع معشوق ها گم کرده ایم فکری نداریم ما جز ایندر قاب چشمم حک شده بارانِ ظهر کربلابر سینه ام من دو…Show more
میان معرکه ها باور علی، حسن است ؛گمان کنم که همه لشکر علی، حسن است...#دوشنبه_های_امام_حسنی#امام_حسن#کریم_ال_طه
بهضریحِ توزدم بوسه، وفریادزدم؛ عِطر ِ انگور ِتودردکّهیعطارینیست🤍. #امیرالمومنین