هیچم،و هیچ را هیچکس به هیچ نخرد، جز حسین بن علی.
135 KB
@Imamalinet_fa6 August 2026علی عالی اعلی یل حق حیدر کرارعلی شمشیر اسلام است بر فرق سر کفار#امیرالمومنین
@Grandmother_K726 August 2026گفت دین غیر از محبت نیست، پس کامل شدیم؛چون که از اسلام حُبّ حیدرش را داشتیم..
@DoKhatSher6 August 2026صراط المستقیم است و به جز حیدر صراطی نیستعلی راه نجات است و جز او راه نجاتی نیست#امیرالمومنین
@FatimMedia6 August 2026به یاد لبِ تشنهٔ تو، حسین… ساقی شدن، کمترین ادعای عاشقیست.❤️🩹1022 KB
@Arashmida6 August 2026🏴🎙️تشنهلبکربلا،آبگذشتازسرم❗💔نماهنگ ارجع الی مدینه از محمد حسین حدادیان16 MB
@Khademalabas6 August 2026امروز سالگرد شهادت شهید سرلشکر تیزپرواز #عباس_بابایی است.او همیشه میگفت اول عاشق خداست،بعد عاشق پرواز و سپس عاشق همسرش.و پرواز آخر به سمت معشوق اول را عید قربان انجام داد و پیش از همگان خودش را قربانی معشوق کرد.بی جهت نبود که روی آخرین کلاه پروازش،با رنگ قرمز "یا ثارالله" حک کرده بود...1 MB
@Shaerak6 August 2026اولین باری که سریال شوق پرواز را دیدم کودک بودم و بالطبع چیز زیادی خاطرم نماند ولی مستقیم رفت در گوشه دنج ذهنم، قلبم و روحم حک و ماندگار شد.ایامی گذشت بزرگتر شدم و دلمشغولی ها بیشتر... اما با دیدن دوباره قامت پر ابهت خلبان عباس بابائی، انگار تمام رویاهای کودکی ام را پیش رویم به نظاره می نشستم.
@Khaste716 August 2026سوره زمرٱللَّهُ خَٰلِقُ كُلِّ شَيْءࣲۖ وَهُوَ عَلَىٰ كُلِّ شَيْءࣲ وَكِيلࣱ(٦٢)پ.ن:چه حسی داره وقتی یکی همش به فکرته!؟❤️
@Njvaa6 August 2026تا که خفتیم همه بیدار شدندتا که مردیم همگی یار شدندقدر آن شیشه بدانید که هستنه در آن لحظه که افتاد و شکست
@Asgaryam6 August 2026﷽•••|شهید دکتر چمران←خدا قسمتم کرد در دبیرستانش درس بخوانم…﴿دوره اول﴾✨•|انشاءالله خدا قسمتم کند که؛←در دبیرستانی که او در آن درس خوانده درس بخوانم…﴿دوره دوم﴾🥲←در دانشگاه محل تحصیل او﴿در ایران﴾ و رشته ای نزدیک به رشتهٔ او،درس بخوانم…📚←آخر سر مثل او به وطنم خدمت کنم و در این راه شهید شوم…🩸با کدوم شهید/شهدا بیشتر انس داری؟✍🏻تصویر و نام مبارکشون رو نقل قول کنید که نه صفحهتون، بلکه لحظه ای خاطرتون منور و معطر به یاد شهدا بشه.
@DoKhatSher6 August 2026نام هر ابلیس بد ذاتی نباید شه نهادتا ابد جاوید شاه هر دو عالم، حیدر است#شاه_نجف577 KB