جدید ما همه یک "خامنه ای" هستیمهمصدا و استوار، در یک باور!خون او بر زمین ریخت اما نور ی در تاریکی پدیدار شد،و از دلِ اندوه و آتش و خشم،فریادِ آزادی برخاست!ما ملت امام حسینیم!صهیون به خاکستر خواهد نشست و فلسطین آزاد خواهد شد…Show more
10 MB
@AhmadiN18h📝 #دلنوشته_های_روزهای_جنگی#جنگ_رمضان #بندرعباسهمه خوبی ها، وصف ایرانایران، مادر ماست. لایق بهترین صفات و بهترین تجلیل هاست. واژه ها در مقابل این سرزمین مادری بزرگ، قاصرند.
@Ameerekalam19h
@Akbari_s19hچالش #حجاب!چیزی که مربوط به امسال و پارسال نیست! از بعد از انقلاب وجود داشت و بعد از جنگ و دور شدن از آن معنویت دوره جنگ، دوباره به چشم آمد.ببینید همسر #شهیدـشیرعلیـسلطانی هم تنها چند سال بعد از جنگ و در مراسم افطاری سالانه که در خانه شهید برگزار میکرد چطور با آن درگیر میشود!
گرَت ایدوست بوَد دیدهٔ روشنبین به جهانِ گذران تکیه مکن چندین نه بقاییست به اسفندمَه و بهمننه ثباتیست به شهریور و فروردین#پروین_اعتصامی
عیش بدون تو همان به که شود عزا علی نوشته سردر جهان خونه ی مرتضی علی بگو علی علی علی تازه شود فضاعلی #امیرالمومنین
غدیر خم آبی بودکه با عـلــی دریا شد شبیه قنبر شدم یار مرا طالب شد من سگ اصحاب شدم عــلـی مرا طالب شد...✨#یاعلی #مداحی #حسین_طاهری #امیرالمومنین3 MB
شعر جدیدم فصل آمدن است.#دلنوشته#انتظار#امامزمان#امامشهید#امام_زماناصلاحیه: از دوردست دیدم که باغبان باغی از گلهای پژمرده رفت.
قلم آمد به دستم تا بگویم از غم هجرانکه نتوان شرح این درد نهان را با زبان گفتن#سيدعقيل_ابراهيمي#قلم_عقیل
⚘️با هیچکس به کشتنِ من مشورت مکنترسم خدا نکرده پشیمان کند تو را #فروغی_بسطامی#شعر #غزل
محبت آتشی در جانم افروختکه تا دامان محشر بایدم سوختعجب پیراهنی بهرم بریدیکه خیاط اجل میبایدم دوخت#باباطاهر
كاش زندگي روي خوشش را با طلوعت نشانمان دهدالسَّلامُ عَلَيْكَ يا مَوْلايَ، سَلامَ مُحِبٍّ مُشْتاقٍ إِلَيْكَ🕊️
واژه ها را با وسواس کنار هم میگذارم می خواهم شعری بسازم برای توناگهان باد می وزد موهایت،و واژه ها آشفته می شوندشعر می شوند...