Profile picture of ‌عقیل رضانسب‌
📌 عید قربان شکوه بندگی #عید_قربان فقط داستان یک فداکاری بزرگ نیست؛ درس عبور از «منیت‌»هاست. ابراهیم و اسماعیل (ع) به ما یاد دادند که امتحان‌های الهی، سکوی پرش به یک حیات جدیدند. عید واقعی زمانی است که بتوانیم در برابر وابستگی‌ها و هوای نفس، شجاعانه پا روی خودخواهی‌هایمان بگذاریم.🔗 مطالعۀ بیشتر

Profile picture of ‌تسنیم حوزه‌
🔺️توجه جهانی به مکتب امنیتی ایراننظم در جوامع طاغوتی مبتنی بر ترس، تطمیع و فریب است. در حالی که به فرموده قرآن کریم نظریه نظم اسلامی و ولایی، مبتنی بر محبت است؛ ولایت یعنی پذیرش سرپرستی خدا و رسول خدا و ائمه اطهار و ولی فقیه از سر محبت و دوست داشتن آنها.🔗 متن کامل گفت‌و‌گو

Profile picture of ‌محمد شجاعی‌
#آتش‌بس گویا همچنان ادامه دارد! منهای جنوب #لبنان و جنوب #ایران! #جنگ_وجودی

Profile picture of ‌علی حیدری‌
هشدار مسئولان متعهد و انقلابی نسبت به روند مذاکرات با شیطان بزرگ از سید مجید موسوی تا سیدمحمود نبویان#مذاکره #ایران_قوی #مرگ_بر_آمریکا #ایران #جنگ_رمضان #جنگ

Profile picture of ‌مُحَمَّدْطٰاهٰا بٰاقِریْ ☫‌
تو لحظه لحظه شکوهی تو سربلند تو کوهی!به قطعه قطعهٔ جسمت سلام گریه نکردمبرایت ای غزل ناتمام گریه نکردمحرارت غم تو در رگان من فوران کردبرای یافتن التیام گریه نکردمبرای دادن تسکین به خویش یا ز تحیّردو دل شدم که برای کدام گریه نکردم؟…Show more

Profile picture of ‌بِنتُ‌الخامِنِه‌ای🇮🇷‌
فراخوان سراسری برای ندای الله‌اکبر امشب ساعت ۲۱ در سراسر کشوردرپی انتشار پیام رهبر انقلاب به مناسبت حج مردم ایران امشب رأس ساعت ۲۱ با حضور در پشت‌بام‌ها میادین و خیابان‌ها ندای الله‌اکبر سر دهند.این فراخوان در راستای اعلام وحدت ملی حمایت از جبهه مقاومت و تجدید عهد با آرمان‌های انقلاب اسلامی است.

Profile picture of ‌ابوالفضل راست نژاد‌
سلاح الله اکبر!قوی ترین سلاحی که جهان در مقابلش،ناتوان استو جمهوری اسلامی #ایران مسلح به الله اکبر است!#ایران_قوی #جنگ #رهبر_شهید

Profile picture of ‌روح‌الله محمدی‌
این یادداشت تاریخی، برای امروز ماست! یکی از مهم‌ترین بخش‌های تاریخ ایران که رهبر شهید بر مطالعه آن تأکید داشتند تاریخ مشروطه است، اما پرسش اصلی اینجاست که مهم‌ترین اتفاق این دوران چه بود؟پس از آنکه مظفرالدین‌شاه در برابر خواست علمای شیعه و مردم تسلیم شد تا قدرتش را با مردم تقسیم کند، علما گمان م…Show more

Profile picture of ‌لیلا خوشبین‌
رهبر انقلاب:عقربه‌ی زمان به عقب برنمی‌گردد و ملّت‌ها و سرزمین‌های منطقه، دیگر سپر پایگاه‌های امریکایی نخواهند بود.امریکا دیگر نقطه‌ی امنی برای شرارت و استقرار پایگاه نظامی در منطقه نخواهد داشت.#لبیک_یا_خامنه_ای #مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیل #ایران_قوی #انتقام

Profile picture of ‌روزبه قادری‌
آمریکا دیگر نقطه امنی برای شرارت و استقرار پایگاه نظامی در منطقه نخواهد داشت✍🏼 بخشی از پیام رهبر انقلاب اسلامی به مناسبت برگزاری حج🗓 ۵ خرداد ۱۴۰۵

Profile picture of ‌تسنیم حوزه‌
🔺️ظرفیت بین المللی «حوزه پیشرو و سرآمد» فعال شودحوزه پیشرو و سرآمد که قائد عظیم الشأن شهید و رهبر و مرجع امت واحده قرآنی بر آن هشدار داد و پیام رسایی را در این زمینه صادر کردند، می‌تواند امروز امت اسلام را در یک جهت هدایت کند.

Profile picture of ‌Ana dy‌
حتی شهادتِ رهبر هم نتوانست!🥀 #رهبر_شهید #جنگ #مذاکره #شهادت #اینترنت #ایران_قوی

Profile picture of ‌ممدرضا‌
در دایره ی قسمت ما نقطه ی تسلیمیم...

Profile picture of ‌سرباز وطن‌
خبر گزاری تسنیم یک مقام آمریکاییما همچنین یک سایت موشک‌های سام سطح به هوا در بندرعباس را پس از هدف قرار دادن جنگنده‌هایمان بمباران کردیمظاهرا باید با بررسی اخبار دشمن اندک اندک اخبار خودمان را هم به دست بیاوریمپیش فرض این خبر اگر درست باشد این است که ما به سمت جنگنده های آمریکایی شلیک داشته ایم

Profile picture of ‌توبه کار 🎒🖐🏻🇮🇷🦁🗡️‌
زمانی که هنوز بچه دبستانی بودم و اخبار جهان حول محور داعش می‌چرخیدیک روز رفتم به مادرم گفتم من میترسم گفت از چیگفتم از داعش اگر بیان سمت ایران چی؟؟؟دست بر قضا تلویزیون داشت لحظات حضور حاج قاسم رو تو منطقه نشون میدادگفت ترس نداره کهاونا هیچوقت نمیتونن سمت ایران بیانببین حاج قاسم نمیترسه:)))

Profile picture of ‌محمد شجاعی‌
آقای بقایی، سخنگوی محترم؛فقط یک دلیل از هزار و یک دلیل کافی است که برخلاف گفته شما، مردم‌ایران هیئت مذاکره‌کننده را جزئی از حاکمیت جمهوری اسلامی ندانند!در وسط یک جنگ تمام عیار با شیطان بزرگ آمریکا قرار داریم تحریم شده‌ایم، محاصره شده‌ایم،

Profile picture of ‌علی حیدری‌
تو فقط یک جا پایین میایی عزیزم اونم روی تابوت ماست ...#ایران_قوی #ایران #جنگ #جنگ_رمضان #رهبر_شهید